keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

SMILE X 4

Kun sairasteluviikko nro 2 on menossa eikä jaksaminen tai inspiraatio oo kovin korkeella, voin vaan kiittää onneani, että kirjotan blogia omaksi ilokseni. Musta ei koskaan taitais olla ammattimaiseks bloggaajaks ja nostan hattua niille, ketkä siihen pystyy! 

Tänään vuorossa viime viikolla luvattu "syyt, miksi hymyilin tänään"! 

"Lol puen päälle ja tuun sinne"-viesti Sonjalta. En muista koska olisin taas nauranu samalla lailla kun tänään Sonjan tullessa kylään. Kuulumisten vaihto voi äityä hyvinkin hauskaks tilanteeks parhaan ystävän seurassa, etenkin kun puheenaihe siirtyy kuulumisten kertomisesta ala-asteen muisteluksi. 


Valkosuklaa-mango-jäätelö, jonka Santtu toi mulle kaupasta. Olihan se ihanasti tehty! Ja tosta classicin jäätelöstä on kehkeytynyt mun lemppari viimeaikoina! 

Vesisade. Mä oon vähän kummallinen, sillä en tykkää kuumuudesta tai auringonpaisteesta juurikaan. Rakastan vesisadetta! Vesisade puhdistaa ilmaa, jolloinka kesäisinkin astmaa sairastavana on helpompaa hengittää, sade on ihanan rauhoittavaa ja yks mun lapsuuden suurimmista syistä rakastaa sadetta: kukaan ei oleta, että sä meet ulos ilman mitään tekemistä jos sataa!


Kissan tassut. Ei siihen tarvita syytä. Pehmoiset ja suloiset!

Mikä teidät on saanut tänään hymyilemään?
 
- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti