tiistai 22. maaliskuuta 2016

PUHELIMESTA LÖYTYNYTTÄ

Kuinka moni on huomannut, että tekaisin tuossa yksi päivä blogipahaselleni facebook-sivut? Vähän hassulta se ajatus eka tuntui, mutta sitten tuli tää perus "no, en mä tässä mitään häviäkään!". 

Viikonloppu ohi ja huhhuh millanen se olikin! Lauantaina juhlittiin meidän tupareita ja siitä voi päätellä, että oli hyvä ilta kun ei tullut yhden kaverikuvan jälkeen otettua puhelinta saatika kameraa käteen. Saatiin tuparilahjoja, pelailtiin porukalla juomapeliä, naurettiin kippurassa, mä vietin ison osan iltaa vaatekomerossa ( älkää kysykö.. ), aamulla Santun kengät oli hukassa ja porukkaa nukkui pitkin lattioita. Mä juon ehkä kahdesti vuodessa koska no, mä en oikein välitä juomisesta. Kuitenkin lauantaina tuli sen verran otettua, että aamuyöstä sopersin oksentaessani ( anteeksi info! ), että "soittakaa poliisit jotta ne käskee mun sisuskaluja lopettamaan". Toinen oli kun olin todennut, etten enää koskaan järjestä mitään johonka yks meidän ystävistä sanoi, että oothan sä kahden kuukauden päästä järjestämässä häitä. Mun vastaus? "En muuten järjestä! Mennään maistraatissa naimisiin!" Että sellanen ilta.. Aina sitä saa hävetä silmät päästään. 

Mutta siihen puhelimen sisältöön! Noh, tällä hetkellä kyllä tuntuu vähän tältä. Ei kai siinä tarvii sen enempää selitellä. Ihan perus maanantaifiilis.


Vas.ylä: Oona on ottanut meidän nojatuolin omaks paikakseen. Kun yks päivä se ei ollut ollut koko päivänä siinä ja mä istahdin siihen, niin Onskin oli ihan pakko tunkee sellaseen pikkuriikkiseen väliin ittensä ja sen ilme oli sen mukainen. 
Kesk.ylä: Innostuttiin testailemaan yhtä sun toistakin henkkamaukan naistenosastolla mun siskon ettiessä itelleen kenkiä. Ja voin sanoa, että tää on kaikista normaalein kuva mitä siltä reissulta tuli otettua.
Oik.ylä: Se ainoa kuva, joka tupareissa tuli otettua ennenkuin vieraat tuli. Suvi oli meillä torstaista sunnuntaihin ja pitihän se tietty ottaa kuva kun oltiin vielä ihmisen näköisiä!
Vas.ala: Noh, niin. Ihan perus selehvie. Mun puhelimen sisältö on tylsä.

Kesk.ala: Meillä yöt kuluu useinkin jääkiekkoa katsellen. Viime yönä tosin oltiin niin väsyneitä ettei jaksettu, mutta hyväks onneks heräsin yöllä niin, että ehdin katsomaan kolmannen erän Chicago-Minnesota pelistä. Mikäli Santtu olis ollu hereillä niin oltais saatu siitä varmaan perheriita aikaseks, Santtu kun kannustaa Minnesota Wildia ja mä Chicago Blackhawkseja. Gotta love Toews, just saying. 
Oik.ala: Morsiusmimmeille otettu kuva whatsappiin viikon takaisesta Santun joukkueen pronssipelistä, minne menin Santun kyydillä 1,5h ennen pelin alkua ja piti kulutella aikaa jäähallilla. Luojan kiitos Ylöjärven jäähallissa on kahvio ettei tarvinnut pihalla saatika hallin puolella palella. 


Vas.ylä: Santulle whatsappiin otettu kuva Onskin kanssa. Oonaa ei vaan ihan hirveesti tuntunu kiinnostavan. Mulla on kyllä puhelin pullollaan Onskin kanssa otettuja erittäin huonoja kaverikuvia, kun se 16h paikallaan makaamisen jälkeen päättää ruveta riehumaan ja liikkumaan just sillä sekunnilla kun haluan sen kanssa kuvan. 
Kesk.ylä: Oonan kanssa kateltiin Villiä korttia! On muuten ihan huippu ohjelma, mikäli ette oo katsonut niin tsekatkaa tiistaisin kakkoselta klo 21.00!
Oik.ylä: Todiste siitä, että mäkin käyn joskus pihalla. Jopa niinkin paljon että kävelen muutaman minuutin matkan kauppaan ja takasin.. 
Vas.ala: Tän päivän lötköasupeilikuvahommeli. Kun tuntuu vaan ettei ton lauantain jälkeen oikein saa elämäänsä taas ruotuun kun ei. Vaan. Jaksa.
Kesk.ala: Suvin ottama ryhmäselehvie josta kyllä puuttuu muutama henkilö. Kuten kuvasta näkyy, meillä oli hauskaa ja juomapelit meneillään!
Oik.ala: Meidän keskiviikkoiselta reissulta äiteen luo. Ihana auringonpaiste, tuli ihan kevätkesäfiilinki! 
Tää kuvastaa mua ihan täydellisesti. Mulla on aina ollu vaikeuksia ymmärtää, miks jotkut ihmiset ei tykkää lukemisesta. Mun mielestä lukeminen ja kirjat on parasta maailmassa! Kirjat on biljoona kertaa parempia kuin elokuvat. Kirjat on vaan täyttä rakkautta. 

No joo, aika tylsänpuoleinen puhelimen sisältö. Pitäisköhän ruveta napsimaan enemmän kuvia tolla mobiililla..? Mun lupaus: kahden viikon päästä mulla on paljon enemmän ja mielenkiintoisempia kuvia puhelimessa kuin pelkkiä kauppareissuselfieitä ja Onskin naamaa.

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti