maanantai 14. maaliskuuta 2016

PERSONAL PLANNER

Mä oon tuskaillut, kun lähikuukausina olis niin paljon tekemistä ja muistettavaa ja kaikki sovitut ajat ja menot luuraa jossain whatsapin kätköissä. On vihkoja useampiakin minne oon kirjoittanut, että mitä on treenattu ja milloin. Paperilappuja miljoonittain, missä on yhä uudelleen ja uudelleen kirjoitettuja to do-listoja. 
( Vas. kalenteri, oik. muistivihko )

Kaikki kalenterit on niin tylsiä. Värittömiä, karuja. Päätin sitten turhautuneena selata nettiä, kunnes löysin ruotsalaisen sivuston, Personal plannerin
En tasantarkkaan oo ainoa, joka kaipaisi enemmän omanlaista ja söpöä kalenteria. Personal plannerissa saa itse päättää kalenterin koon, kannen, värin, millaisen yläbannerin haluaa. Saa päättää haluaako paikan päivän treeneille, säälle, viikon to do-listalle vai koepäiville. Vaihtoehtoja oli monta, en edes muista kaikkia! Itse valitsin jokaisen päivän kohdalle paikan päivän treenille ja alareunaan valitsin paikat viikon treeneille, viikon to do-listalle ja viikon top-listalle. Mä tunnetusti rakastan listojen tekoa. 

Kaiken huippuna kalenteriin saa itse laittaa omat henkilökohtaiset, tärkeät päivämäärät! Mä laitoin mun perheenjäsenten ja ystävien syntymäpäiviä, meidän vuosi- ja hääpäivän ja muuta mukavaa. Saa jopa valita kuukauden, mistä haluaa kalenterin alkavan seuraavaksi vuodeksi!

Kalenterin lisäksi tilasin muistikirjan. Sisältä se on ihan tavallinen muistivihko viivoineen, mutta tuonne sisällekin sai valita halusiko kartastoa, osoitteita, haluaako ruutuja vai viivoja ja minkä väristä haluaa.

Hintaa noille kahdelle tuli postikuluineen yhteensä 46e, mutta kyllä se oli mun mielestä sen arvoista. Personal plannerilta löytyy myös mm. perheille seinälle laitettavaa kalenteria, kyniä jne. Ihan mahtava sivusto! Palvelu toimi hyvin ja kalenteri sekä vihko tipahtivat postiluukusta viikkoa myöhemmin.  

Suosittelen kaikille lämpimästi, käykää tsekkaamassa ja tilaamassa omat kalenterinne äkkiä!

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti