lauantai 12. maaliskuuta 2016

IHAILEMANI NAISET

Aivan varmasti jokaisella on ne läheiset ihmiset, keitä ihailee ja ketkä ovat omalla tavallaan itselle arjen sankareita ja idoleita. Niin myös mulla. Mä ihailen suuresti mun perheenjäseniä, ystäviä, tuttuja jne. ja tänään halusin tuoda esille kolme suuresti ihailemaani naista. Eli ystävät rakkaat, jos teitä ei ollut tässä niin älkää loukkaantuko, mä ihailen teitä jokaista, ootte mun sankarittaria!

1. Äiti. 

Mun oma äiti on mulle aina se maailman suurin sankaritar ja mun suurin idoli. Mun äiti on mulle maailman tärkein ja rakkain, mä jaan aina kaikki ilot ja surut äitini kanssa ja turvaudun äitiin kun tarviin neuvoja. 

Mun äiti on vahvin ihminen kenet tunnen. Välillä on ollut todella rankkaa, mutta äiti on opettanut mut uskomaan, että aina kaikesta selvitään ja kaikki järjestyy aina, tavalla tai toisella eikä koskaan pidä luopua toivosta. Kun mä oon panikoinu ja stressannu ja murehtinu jotain, äiti rauhoittelee, että kyllä tästäkin selvitään kun ollaan selvitty aina kaikesta muustakin. Äiti on aina auttanut mut vaikeiden esteiden yli ja iloinnut mun puolesta onnistumisissa. 

Mun äiti on opettanut mulle ja mun veljelle käytöstapoja, mikä on oikein ja mikä väärin, opettanut elämän perusasioita ja rohkaissut meitä kulkemaan omaa polkuamme ja tekemään omaa juttuamme välittämättä muista. Äiti on ollut mulle suuri esimerkki ihmissuhteissa ja mä ihailen mun äidin ja isäpuolen parisuhdetta suunnattomasti. Äiti on ihmetellyt, että miks ihmeessä? Siks, koska se on aito, vilpitön suhde jossa ollaan parhaita ystäviä ja rakastetaan ehdoitta. Onko se täydellinen? Ei. Mutta mikään tässä maailmassa ei oo täydellistä. Ja kun moni on puhunut pahaa meistä ja meidän päätöksestä mennä naimisiin näin nuorina, äiti on ollut äärettömän onnellinen meidän puolesta ja kannustanut. 

Mun äiti on ollut mulle huolehtija, opettaja, äiti ja isä, ystävä, riitelykumppani, tuki ja turva. Ja on edelleen. Mun äiti on mun elämän suurin idoli ja maailman paras äiti. 


2. Laura aka Lalamilez.

Laura on mun entisen poikaystävän ja nykyisen hyvän ystävän sisko joka joutui kamalaan onnettomuuteen kolme vuotta sitten. Muistan edelleen kuinka Lauran veli laitto mulle viestiä, että Laura on kiikutettu sairaalaan ja että mitä on tapahtunut. Olin kauhuissani. En avaudu tästä onnettomuudesta enempää koska se ei ole mun asia kertoa siitä, mutta Lauran blogista löytyy kertomusta, kannattaa käydä tsekkaamassa tän uskomattoman selviytyjän tarina! 

Mä en tunne Lauraa juurikaan, me juteltiin jonkin verran kun olin exäni kanssa yhdessä ja olin heillä käymässä. Mutta mulla jäi mieleen Laurasta iloinen, sosiaalinen ja ihana tyttö jonka kanssa kuka tahansa tulis toimeen. Laura on taistellut ja selviytynyt ja pitää edelleen päänsä pystyssä ja katseensa tulevassa. Laura selvästikin taistelee tavoitteidensa eteen ja uskon, että tää nainen tulee pääsemään vielä pitkälle elämässä! Unohtamatta sitä, että se on supersuloisen kaksivuotiaan äiti! 

Laura on selviytyjä, kaunis, itsenäinen, superrautanen mimmi josta meidän pitäis kaikkien ottaa mallia. Taistella haluamansa eteen ja kulkea positiivisin mielin! 

3. Heidi.

Mä olin jo kirjoittamassa yhdestä mun parhaasta ystävästä, kun spotifyn soittolistalta alkoi soimaan Johanna Kurkela - Ainutlaatuinen. Ensimmäisenä mulla ponnahti mieleen levee hymy, iloiset tummat silmät ja tarttuva, iloinen ja kuuluva nauru. Kasvot, joita en oo nähnyt neljään ja puoleen vuoteen. 

Voin myöntää, että mä itken täällä kirjoittaessani tätä. Heidi oli yks mun parhaista ystävistä joka menehtyi onnettomuudessa elokuussa 2011, vaan kuukautta ennen 16-vuotispäiväänsä. 

Heidi oli itsepäisin ja jääräpäisin ihminen kenet tunsin, mutta samalla maailman hyväsydämisin ja ihanin. Heidistä ei vaan voinut olla pitämättä. Heidi oli aina iloinen ja se ilo oikein säteili siitä ja tarttui, ihan sama kuinka huono päivä olis ollut. Heidi välitti kaikista ja kaikki Heidistä. Välillä me kiusattiin sitä, olihan se meidän porukan pikkunen vaikkei ollutkaan nuorin. Heidi oli ystävä, josta jokainen voi vaan unelmoida. Ei Heidiä oikein voi edes sanoin kuvailla.

"Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan"


 -immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti