tiistai 8. maaliskuuta 2016

HOME SWEET HOME PART 3: LIVINGROOM

Ai että mä oon rakastunut tähän asuinalueeseen! Ollaan oltu ihan puhki yhä edelleen muutosta, mutta tänään käytiin seikkailemassa tuolla luonnon helmassa. Oikeesti, on niin paljon ihanampaa käydä lenkkeilemässä kun ympärillä on oikeasti sitä luontoa eikä vain yhtä puuta keskellä betoniviidakkoa. Tuntu, että lenkkikin meni älyttömän nopeasti mihin vaikutti tietty myös ihan uus ympäristö. Huomioitiin myös, että kaikkialla oli paljon lasten leikkipaikkoja ja nähtiinkin useampikin taapero vanhempineen tai päiväkodin täteineen ulkona leikkimässä ja siitä tuli kyllä itselle hymy huuleen kun kuunteli niitä riemunkiljahduksia. :) 


Sitten onkin aika esitellä meidän olohuone ja mussuttaa aamupalaa! 

Kuten kuvista näkyy, myös olohuoneeseen on vaihdettu sama tumma laminaattilattia kuin muuallekin asuntoon ja yhdelle seinälle on laitettu valokuvatapetti, mikä on ainakin meistä upee! Toinen asia mikä on mun lemppari olohuoneessa, on oviaukko ( josta en tajunnut ottaa kuvaa... ). Se on ihanan iso ja tilava ja hienot lasit tekee siihen omanlaisensa säväyksen. Se saa jotenkin olohuoneen tuntumaan vieläkin kodikkaammalta. Olohuoneeseen meidän vuokranantajat ihanina jättivät meille kaks isoa hyllyä seinälle. Vähän oon jännännyt, ettei Oona vaan yritä hypätä tuolle ylemmälle kiipeilypuustaan, sillä vuokranantajien kissa oli tuonut useammin kuin kerran hyllyn alas mukanaan. Ainakaan vielä ei oo Onski osottanut kiinnostustaan, toivotaan siis parasta ja pelätään pahinta!Meidän olohuoneen DIY-projekteina ovat olleet sohvapöytä sekä nojatuoli. Sohvapöydästä mä laitoinkin aiemmin tänne ennen-jälkeen-kuvat. Satuttiin siis löytämään kympillä tori.fi:stä kaapelikelasta tehty pöytä, johon oli laitettu pyörät alle ja joka oli valkolakattu. Sen silloinen ulkonäkö ei kuitenkaan miellyttäny meitä, joten hiottiin se, maalattiin tummanharmaaks ja kannen spraymaalasin ( yritin saada siitä galaxy-tyylistä ). Nojatuoli on mun veljen vanha pelituoli, jonka se halus saada pois jaloistaan. Se oli mun mielestä vaan vähän hölmön värinen, sellainen haalea sininen. Joten... Kangasspraylla värjäsin sen äidin kanssa violetiksi ja silitin seuraavana päivänä värin kiinni tuoliin. Hurja homma, mutta oli se sen vaivannäön arvosta!

Parvekkeesta tuun laittamaan osaa sitten, kun joskus tulevaisuudessa saadaan muunnettua se romuvarastosta viihtyisäksi. Toivottavasti pian!

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti