lauantai 5. maaliskuuta 2016

HOME SWEET HOME PART 2: BEDROOM

Ja tästä lähtee osa kaksi! 

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, tää rakennus mihin muutettiin on rakennettu joskus 70-luvulla ja ainoa mikä on "entisessä loistossaan" on vessa. Se on ihan hirvee vihreenkeltasine seinineen ja sinisine muovimattoineen, en edes vaivaudu ottamaan siitä kuvaa tänne! :D Eli myös makuuhuonetta on rempattu ennen meidän muuttoa. Lattioiden vaihtamisen lisäksi makuuhuoneeseen on yhdelle seinälle laitettu violetti tapetti ja mä rakastan violettia, aih! In my opinion, se sopii täydellisesti vähän tummemman laminaatin kanssa. 

Tilan säästämiseks me hankittiin ikeasta seinään kiinnitettävä työtaso, jonka saa myös käännettyä alas, pois tieltä. Jostain mulle iskostu päähän, että haluan ns. työtuoliksi baarituolin ja sekin hankittiin sitten ikeasta ( työtaso sekä tuoli maksoivat 29,95e kipale ). Oon yrittänyt väsätä tähän pientä "työnurkkausta". Enhän mä tässä mitään oikeita töitä tee, lähinnä huudatan spotifyta, luen blogeja, pelaan ja kirjottelen tänne. Ja kuten jokaisesta huoneesta, täältäkin löytyy yksi DIY-projekti, nimittäin kynäpurkit joista toista käytän meikkien säilyttämiseen ( huvittavinta, että vaikka toi purkki on täynnä niin käytän tasan kahta kappaletta niistä, kajalia ja ripsiväriä ). Noi purkit oli alunperin teräksisen harmaat, ikeasta surprise surpise, joita sitten värjäilin epätasaisesti kultaisella ja tummanpinkillä spraymaalilla. Nopsa ja helppo tapa saada vähän ilmettä niihin! 
Koska tuo työtuoli on mukavan korkee on Oonakin repinyt siitä oman ilonsa. Makkarissa kun ei oo ikkunalautaa, niin Onski tähystelee ulos tuosta tuolista. Sitä on hauska seurailla, kun ikkunasta näkee kuinka ihmiset kulkee alhaalla tuossa sisäpihalla ja kuinka linnut lentelee ikkunan ohitse kun asutaan ylimmässä kerroksessa. Ja jos joku on huomannut tsekata mun instagramista, Oonaa ei kiinnosta vaikka tuolilla istuiskin joku! 

Hyvää lauantaita kaikille! 

- immu  

p.s. Eilen yks ihana neito piristi mun päivää kertomalla lukevansa mun höpinöitä ja tykkäävänsä, halit sinne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti