perjantai 4. maaliskuuta 2016

HOME SWEET HOME PART 1: KITCHEN

Nyt se on tehty, muutto! Ja voi kuinka pieni ihminen voikin olla niin puhki yhden penteleen muuton takia. Oon yhä edelleen tosi väsynyt vaikka saatiin muutto paria laatikkoa lukuunottamatta valmiiksi tiistai-iltana. Kolme päivää paiskittiin töitä aamusta iltaan, nukuttiin muutama hassu tunti ja taas aamulla jatkui. En huomioinut muiden ruokailuja, mutta noiden kolmen päivän aikana söin ehkä kerran päivässä ja oon huomannut, ettei se oo nyt oikein siitä parantunut tässä parin päivän aikana ( nimimerkillä kello on 15.40 ja söin aamupalani äsken, yhden banaanin, vaikka oon ollut yhdestätoista asti hereillä ). 

Mä päätin esitellä meidän uuden kodin pala kerrallaan, koska muuten tästä tulis niin pitkä kirjoitus ettei kukaan jaksaisi lukea sitä! :D Me Santun kanssa kumpikin ollaan yhtä mieltä siitä, että keittiö on meidän lempipaikka tässä asunnossa, Santun mielestä lähinnä siks, että se on paikka jossa ruoka asustaa. Vaikka keittiö onkin meidän ykköspaikka täällä, rakastetaan koko meidän uutta, ihanaa kotia joka tuntuu vielä järjettömän kokoiselta, sillä tää on jopa 14 neliöö suurempi kuin meidän entinen pikkukaksio.

Asutaan siis talossa, joka on rakennettu 70-luvulla ja ollaan nähty kuvia muista samassa talossa olevista asunnoista, jotka on edelleen alkuperäisessä kunnossa ja noh.. Kyllähän te varmaan arvaatte minkä näköisiä ne ovat. Tän asunnon omistajat kaikeks onneks ovat remontoineet täällä ja ovat mm. laittaneet laminaattilattiat. 


Keittiössä vuokranantajat olivat maalanneet keittiön kaapit ja vaihtaneet vetimet, mikä teki jo itsessään paljon. Meidän muuttaessa keittiön kaikki seinät olivat valkoisia ja jääkaappi vanha ja kellertävä. Me fiksailtiin itse keittiötä hiukkasen, millä oli kyllä suuri vaikutus! Mä maalasin yhden keittiön seinän tummansinisellä ja teippasin kellertävän jääkaapin valkoisella ja sinisellä jesarilla hiukan nätimmäksi. Harmittaa, etten muistanut ottaa "ennen"-kuvia!  Tuunattiin myös ikean porrasjakkarasta kultaisella spraymaalilla ja lopuilla seinämaaleilla hiukan erilainen jakkara. Mitä tykkäsitte? 

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti