tiistai 16. helmikuuta 2016

TIISTAITURINAT

Mä oon tuskaillut hirveän itseinhon ja turvotuksen parissa ja kironnut kun karkkihammasta kolottaa joten fiksuna tyttönä päätin viettää sen kuuluisan "jos nyt vielä tänään"-illan karkin parissa. En tykkää näistä julkisesti höpötellä, mutta huomenna alkaa pienimuotoinen sokerilakko ihan jo pelkästään tän turvotuksen vähentämiseks. Muutenhan voin sanoa syöväni terveellisesti ja säännöllisesti päivittäin, mutta liian usein tulee lapattua jotain hyvää naamariin ja pepsi maxin kulutus on aivan järkyttävissä lukemissa joten, vaikka se ei helppoa tuu olemaan, se saa jäädä. Mutta tänään vielä ihanat sokeriöverit ja naminam! :D

Mutta elämä tarttee välillä positiivisia viboja. Siks tässä tulee mun tiistain ihanat asiat!

Tiistaiaamun myöhään nukkumiset ja aamupalan mussuttaminen rauhassa.


Ihana auringonpaiste pitkästä aikaa takas hyvän mielen, hyvän kävelyilman ja kuvailuilmat! Käytiin pieni kävelylenkki "metsässä" ( lue: hyvin pieni läntti jossa on vielä puita ihme kyllä jäljellä ) haukkaamassa happea ja se kyllä virkisti ihanasti, oih!


Iltapäivä vietettiin How I Met Your Motherin parissa sohvalla löhöillen. Kunnon löhöilypäivä!Sulhaspoikien kravatit pamahti postiluukusta tänään, iih!

Toffeesuklaa. Mmmm....Alle kaks viikkoo muuttoon, en millään malttais odottaa! Etenkin kun kämppä on kun kaatopaikka kun ollaan ruvettu setvimään tavaroita, mutta laatikot loppu kesken.

I
hana päivä muuten vaan ja ihana ilta!


- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti