tiistai 9. helmikuuta 2016

ONNELLISUUSRÄJÄHDYS

Aika usein tulee mietittyä, että mitähän te harvat ketkä tätä käytte lukemassa, ajattelette näistä teksteistä. Suurimmassa osassa ei oo päätä eikä häntää, omasta mielestä tekstit on inspiksen puutteessa laimeeta ja tasapaksua jorinaa jota en itsekään jaksa lukee. Mutta rakastan jokaista teistä joka jaksaa näitä höpinöitä! Tiedättekö, kuinka yllättävää, kivaa ja ehkä hiukan pelottavaakin on, kun oon saanut kuulla mm. äidiltä, kuinka sen ystävät on käyneet täällä ja kuinka mun eno, mun 32-vuotias eno, kertoi lukeneensa mun jaarittelua! :D

Tiesittekö, että ennen Santtua mä olin aika erilainen. Mä olin jopa parisuhteissa todella itsenäinen. Lähes jokainen mun parisuhde oli kaukosuhde, yhden exän kanssa meillä oli jopa 800km välimatkaa, mutta mä sopeuduin siihen. Mä pärjäsin hyvin viikot yksin, välillä jopa kuukaudet yksin kunnes nähtiin. Mä en oo koskaan halunnut lapsia. Mä en oo koskaan halunnut naimisiin. Suurin askel mihin olin valmis oli yhteenmuutto. Mä en ollut mikään lälly romantikko. Ennen Santtua. Ja joo, tää on taas tätä samaa settiä mistä en oo välittänyt aikaisemmin eli jos ette oo valmis onnellisuus-hehkutukseen niin lopettakaa lukeminen ÄN YY TEE NYT!
Tällä hetkellä mun on pakko myöntää, että elämä hymyilee. Meillä on edessä kolmen viikon päästä muutto uuteen, ihanaan kotiin. Kuukauden päästä tiedossa tuparit hyvien ystävien kesken, kahden kuukauden päästä polttarit ihanien kaasojen kanssa, hiukan yli kolmen kuukauden päästä me sanotaan Santun kanssa toisillemme "tahdon". Ja mä oon ehdottoman varmasti korviani myöten rakastunut tohon junttiin. Se ärsyttää mua, saa itkemään, nauramaan ja rakastaa ehdoitta. Mä oon kyllä helvetin onnekas kun oon löytäny vierelleni yhtä pimeen ja oudon ihmisen kun mitä mä oon! 


Muita asioita mistä oon onnellinen? Mulla on maailman ihanin perhe. Maailman paras äiti ja maailman paras pikkuveikka ( kuus vuotta nuorempi ja yli kymmenen senttiä pidempi.. ). Maailman ihanin puriseva karvalapsi joka vaan tekee kaikesta parempaa ( ja joka ei tykkää kun Santtu pelleilee suihkepullon kanssa tossa vieressä paraikaa ). Mulla on myös parhaat ystävät koko maailmassa. Ja oon jopa siitä älyttömän innoissani, että seuraavan asunnon oveen meille tulee kahden sukunimen sijasta vaan yks. Ja se on meidän yhteinen sukunimi. 

Siinä mun onnenpurkaukset! 

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti