perjantai 12. helmikuuta 2016

NETFLIX JA MUUTTOPANIIKKI

Meidän asunto näyttää hiukkasen siltä, kuin täällä olis räjähtänyt ydinpommi. Käytiin tänään läpi makkarin ja eteisen kaapit, katottiin mitä otetaan mukaan ja mitä heitetään pois jne. ja täällä vallitsee kaaos sen myötä. Aamulla vielä ajattelin, että kyyyyllähän tässä on reilusti aikaa pakkailla, mutta sitten tuo sulho totes että kappas, enää yks viikonloppu ennen muuttoa. Jaaha. Vai niin. Kyllä tässä silti vielä kerkiää. Meillä vaan ei oo vielä keittiönpöytää tai seinämaalia tai sohvapöytää tai tai tai. Joten kyhäsin to do-listan mitä tarttee tehdä ennen muuttoa:

- siirrä kotivakuutus ja sähkösopimus uuteen asuntoon
- muuttoilmoitus
- pakkaa loput tavarat
- osta maali keittiön seinää varten
- keittiönpöytä.... hanki se! 
- sohvapöytä ( ei niin kiire ) 
- käy ikeassa koska puuttuu vessan matto ja suihkuverho

Ja varmaan tulee seuraavan kahden viikon aikana vielä miljoona muuta asiaa mieleen mitä pitää tehdä ja sitten ne tehdään hirveällä hopulla. Koska tänäänkin pakkaamisen sijaan keksin fiksumpaa ( krhm ) tekemistä, itseni kuvaamista. 


Viimeaikoina kiinalaiset ovat hyökänneet meidän postiluukusta sisään. Aliexpressiltä siis tulee tiuhaan tahtiin paketteja. Ollaan tilattu sieltä kankaat häätilan koristeluun, verhot olohuoneeseen ja mitähän vielä. Vähän jännään ehtiikö kankaat tulla ennenkuin muutetaan vai pitääkö niitä postipakettilippuslappusia käydä sitten uuden vuokralaisen oven takana kyselemässä.. Tänään kuitenkin tuli mun yhden DIY-projektin tarvikkeet teippitarhasta! Itse projektiin palaan myöhemmin ja jätän teidät vielä jännitykseen, mutta tosiaan! Mulle tuli paketti teippitarhasta joka sisälsi kaks rullaa valkoista teippiä ja kaks rullaa sinistä teippiä. Nää rullat makso 7,50e/kpl ja yhdessä rullassa on 10m teippiä. Ja hauskinta on se, että tilasin ne toissapäivänä ja eilen tuli lappu että tänään klo 12 eteenpäin voi hakee paketin postista!Muuten ollaankin sit vietetty rentoa perjantai-iltaa kotosalla siivoten, karkkia syöden ja Netflixiä katellen. Meillä on menossa uusintakierros HIMYMistä tällä hetkellä, Black Sailsin kolmatta kautta odotellessa.. 
 
- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti