perjantai 26. helmikuuta 2016

MY LIFE IN 2013

Viikko sitten perjantaina ihanat lukion kakkoset ympäri Suomee tanssi wanhat ja kaikkien ihanien prinsessa- ja prinssikuvien selailun myötä tulin muistelleeks omia wanhojentansseja vuonna 2013 ja ylipäätään elämää tuona vuonna. Se oli sekä upee ja ihana, että aivan hirveä vuosi. Mä menetin ystäviä, mutta sain myös paljon.

 VUONNA 2013 MINÄ..
..täytin 18-vuotta. Juhlistin sitä lähtemällä ihanan ystävän kanssa baariin Tampereelle ja mulla oli älyttömän hauskaa ( vaikka olinkin aamuyöstä aika heikossa hapessa.. puuh )! Samaisen viikonlopun sunnuntaina juhlin synttäreitäni myös sukulaisten kanssa.


..kävin Sonjan ja Sonjan veljen kanssa roadtrippailemassa ja vietin ton ihanan naisen kanssa muutenkin paljon aikaa, kuten uudenvuoden!

..sain ajokortin ja RAKASTIN ajamista. Valitettavasti mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että mun ajokortti meni umpeen vuosi sitten koska mulla ei ollut rahaa kakkosvaiheeseen joten uudestaan inssi ja kirjallinen kun löytyy rahaa siihen jotta pääsee taas rallailemaan. 


..sairastuin ensimmäistä kertaa elämässäni oksennustautiin ja litkin älyttömästi tomaattikeittoo.


..muutin omilleni. Itseasiassa muutin joulun 2012 jälkeen jo, mutta niin. 2013 vuoden aloitin omassa asunnossa. 


..kävin lukiota luokattomana ( eli kävin sekä 1.lk että 2.lk kursseja )...olin potkiaisissa potkimassa abeja pois koulusta.
..tanssin wanhat. Toi oli yks vuoden ja mun elämän parhaista päivistä! Se todella oli kunnon prinsessapäivä ja oli superhauskaa tanssia, ottaisin ton päivän uusiks koska vaan! Tosin hauskuudesta huolimatta mun ilme on joka kuvassa sellanen, niinkuin mua ei kiinnostais yhtään. Ja kuten aina tärkeinä päivinä, tollonkaan ei mennyt kaikki ihan niinkuin piti. Olin ollut edellisen yön Sonjalla toisella paikkakunnalla mistä lähdin kuudelta aamulla meikattavaks ja kampauksen tekoon, sieltä ajoin Ruovedelle kämpille hakemaan mekkoa, kenkiä jne ja äkkiä koululle. En ollut ehtinyt syödä koko aamuna mitään ja jännityksestä jopa oksensin aamulla. Äiti sitten ihanana kiikutti mulle kesken työvuoronsa sipsiä ja mehua jotta sain syötyä ja oloo paremmaks. Kuvat: Veera R!


..aloin seurustelemaan Santun kanssa.


..tein smileyn ensimmäisen kerran.

..lähdin tyttöjen kanssa katsomaan Santun peliä aina Varkauteen asti! Jos ei oteta sitä huomioon, että RuoSkA hävis, oli hieno reissu!


..vietin älyttömästi Tinjan kanssa aikaa ja jos oli muita mukana, kokoonnuttiin yleensä mun kämpälle.


..olin kisuvahtina Tinjan isän kissalle Maisalle, joka sattuu olemaan Oonan sisko.

..join aivan liikaa coca colaa.

..värjäsin hiukseni. Käytin noista hiuksista nimitystä karkkihiukset.


..muutin toiseen omaan asuntoon, kerrostalosta rivitaloon! Siellä ehdin kyllä asua vain muutaman kuukauden. Ja värjäsin hiukseni takaisin tummiks.

..muutin Tampereelle isäni luo ja lopetin lukion. 

..värjäsin hiukseni punaisiksi, taas. Ja se oli iso virhe! 

Mitä te teitte kolme vuotta sitten? 

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti