torstai 25. helmikuuta 2016

MITÄ OLEN TEHNYT VIIMEAIKOINA?

Mä tykkään hirveesti tehdä tällaisia isompia ("isompia"...) postauksia siitä, mitä oon pidemmällä aikavälillä touhuillut pitäessäni hiljaiseloa blogin puolella. Mä oon ollut ihan poikki ja yks saakelin stressipesäke tulevan muuton takia enkä oo jaksanut ees miettiä mitään mahdollisia kirjottelujuttuhomma-aiheita ( ?? ). 
 
Mä oon viimeisen kahden viikon aikana..


..Syönyt ja PALJON! Tunnesyöminen on mun pahe ja kun mä stressaan nii huhhuh! Voisin silloin syödä koko maailman. Oon siis syönyt, syönyt ja syönyt hurrrrjan hyvää ruokaa ( ja herkkuja.. paljon herkkuja )...katsonut Criminal Mindsia läppäriltä. Autossa. TAYSin parkkipaikalla. Juuh.. Ei jaksettu Santun kanssa lähtee TAYSiin odottamaan kun mun siskolla oli silmälääkärii, joten jäätiin kattomaan Criminal Mindsia. Ja syömään karkkia. Sokeririippuvainen much? 


..pakannut. Meidän kämppä on täynnä laatikoita ja pusseja täynnä tavaraa eikä täällä oo ollut siististä tietoakaan hetkeen. Alkaa kyllästyttämään tää pakkaaminen, vihaan ( ja samalla rakastan ) muuttamista! Onneks se päivä koittaa sunnuntaina. ..tuunannut meidän uudesta sohvapöydästä enemmän meidännäköisen. Hionut, maalannut ja niin. Santun sanoin, se on sellanen taiteellinen näkemys. No mut eipä oo ainakaan niin yleinen ja samaa massatuotantoo niinku kaikki muut kamat meidän kämpässä! Huomatkaa Oonan hieno poseeraus...hellinyt kissoja. Yhtenä aamuna vaan katselin onnesta soikeena tota karvalasta joka nukku tyytyväisenä peittojen keskellä. Sen lisäks oon hellinyt mun kissakummilasta, Nemoa, joka leikkien yhteydessä vähän lisäks pahoinpiteli mua. Ihanat kissat.


..viettänyt pitkästä aikaa yökyläilyn parhaan ystävän luona. Tuli ihan Mimosa 12v. olo jolloin oltiin toisillamme yötä joka ikinen viikonloppu ja arkena oltiin koulussa sekä vapaa-ajalla yhdessä. KOKO AJAN! Tyypillisesti meidän tapaan mässättiin, otettiin kuvia, lauleskeltiin, pelattiin simssiä, katsottiin tyhmiä youtube-videoita ja naurettiin katketaksemme. Ihana minivapaa kaikesta muuttostressistä! 

Seuraavan kerran taidankin sitten ilmotella itsestäni kun muutto on saatu päätökseen. Sunnuntai tulee olemaan hieman raskas, mutta odotettu päivä! 

- immu  


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti