perjantai 5. helmikuuta 2016

ALLE SATA

Nyt on pakko sanoa, että APUA!! Meidän häihin on 99 päivää. Minne tää aika menee?? Just mä laskeskelin että oli vielä yli 140 päivää. En haluais myöntää, mutta ehkä pienoinen paniikki rupee hiipimään mieleen. Eilen lähetettiin kutsut ja vietiin tänään osa itse postilaatikkoihin ohimennen. Ollaan suunniteltu menua ja juomapuolta ja ilokseni voin todeta, että meidän juomabudjetti puolittui ja silti pitäis olla reilusti juotavaa kaikille! Eilen myös kokeilin ensimmäistä kertaa hääpukuani ja mua jännitti ihan hirveesti. Tilattiin se mecco:sta mittatilaustyönä ja virallisesti se on vanhojentanssipuku, mutta mikään kauneinkaan puku ei ollut mun mieleen. Se oli just toi mekko. Ja se istu täydellisesti! Mä rakastuin siihen ja mulle tuli ihan sanaton olo, tää kaikki tuntuu jotenkin niin paljon todellisemmalta. Äiti päästi muutamat kyyneleet, eli ilmeisesti sopi mulle. :) En olis millään malttanut ottaa sitä pois päältä! 

Tänään haettiin yks odotetuimmista paketeista joka tuli decora houselta. Paketissa tuli pöytäkoristeet joihin kuuluu 2000 kappaletta ruusun terälehtiä, 6000 kappaletta tekokristalleja, 50 metriä kaitaliinaa, 100 kappaletta paikkakortteja, tölkit hääautoon ( jotka todennäköisesti ei edes tuu meidän hääauton perään vaan päätyy olohuoneeseen koristeeksi koska limusiinissa itsessään on jo tarpeeksi koristusta ), sukkanauha, hääkakun koriste ja etiketit karkkiastioihin. 


Me saatiin äiti viikonlopuksi meille kyläilemään ja huomenna aamusta mennään Tampere-talolle häämessuille ja iltapäivällä meillä on äidin ja parin kaason kanssa askartelutalkoot joissa askarrellaan mm. "verhot" oviin, karkkibuffetin viiriä, menu- ja juomakylttejä sun muuta! Touhukas lauantai siis tiedossa. 

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti