tiistai 5. tammikuuta 2016

TYHMÄ ON YHTÄ KUIN RAKASTUNUT

Mun sormet on syyhynneet jo kuukauden päivät, että pääsisin kirjoittamaan tästä aiheesta. Ja nyt kun vihdoin tärkeimmät henkilöt ovat tietoisia asiasta, voin sen paljastaa täälläkin. 

14.5.2016 mä hyvästelen tyttönimeni!

Kuva
Me siis todella mennään naimisiin. Me, ketkä ei koskaan ikimaailmassa haluttu edes kihloihin. Marraskuussa kihlauduttiin, toukokuussa avioidutaan. Meidän läheiset otti asian älyttömän hyvin ja on ihan innoissaan mukana suunnitteluissa ja ollaan onnekkaita kun meillä on moiset taustajoukot, kuten meidän vanhemmat ja mm. mun maailman ihanimmat viisi kaasoa!

Kuva
Vajaassa kuukaudessa ollaan ehditty hoitamaan ihan mukava määrä asioita. Kirkko ja juhlapaikka varattu, mun häämekko tilattu, hääkengät hommattu molemmille, hääauto hoidossa, menu suunniteltu, tarjoilijat hankittu, kaasojen asusteet tilattu ja häämeikki sekä koemeikki varattu. Erittäin ajoissa ollaan aikataulussa siiiiiispä. 
 
KuvaMe ollaan tänä päivänä todella nuori tuleva aviopari. Mä täytin eilen 21 ja Santtu on vielä meidän hääpäivänä 20-vuotias. Me tiedettiin, että meidän pienen pienellä kotipaikkakunnalla tullaan päivittelemään ja jauhamaan p*skaa koska no, se tuntuu olevan ihmisten tapa pikkukylissä. Mutta ei oltu osattu odottaa, että se alkais samantien! Tyhmäähän tää kuulemma on, eli ilmeisesti tyhmä on yhtä kuin rakastunut. Mutta ei se meitä haittaa, sittenpähän me ollaan tyhmiä yhdessä! Meidän elämähän tässä on kyseessä, ei kenenkään muun. Ja jos me halutaan viettää loppuelämämme yhdessä niin mikäs meitä estää?

EI YHTÄÄN MIKÄÄN!


- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti