lauantai 30. tammikuuta 2016

MONTA RAUTAA TULESSA


Mä niin toivoisin, että luontoäiti päättäis jo, että onko pakkasta vai sataako ja sulaako viimesetkin lumenrippeet pois. In my opinion, on hemmetin ärsyttävää kun ensin on satanut lunta, sitten tuli plussakelit ja lumi muuttu vetiseks, pakkanen jäädytti sen niin että kävely- ja autotiet muistuttaa luistinrataa ja koska se ei vielä oo tarpeeks liukas niin nyt ollaan pari astetta plussan puolella ja sataa vettä jotta se on entistä liukkaampaa. Mä oon niin monesti meinannu jo liukastua ja lentää selälleni. Ei sillä että mulla kovin korkee pudotus olis.. Because of my tiny legs. 

Tänään käytiin hakemassa XXL:stä mulle uudet luistimet ja jopa kaks kokoo isommat jottei mun varpaat kuole niinkuin vanhoissa hokkareissa. Sitten vaan oottelemaan jos vielä olis niin hyvä tuuri, että pääsis ulkojäille. 

Mitä muuta tänne suuntaan kuuluu? 

Meidän hyllyt näyttää niin tyhjiltä kun tungin kirjat ja DVD:t laatikoihin. Eikä meinannu isot laatikot riittää alkuunkaan, meillä on "muutamat" kirjat ja leffat kerääntyny tonne hyllyyn.. Eli siis pakkaamista, uuden asunnon sisustuksen suunnittelua, monen monta pinterestissä vietettyä tuntia, herkkuruokaa ( voi luoja, oon taas tällä viikolla ollu niin onnellinen siitä, että tuosta kanssa-asukista tulee kokki! ), aivan liian monen DIY-projektin suunnittelua, hääbudjetin laatimista ja asioiden listaamista, ÄÄÄÄ! Aivan hirvee määrä asioita käynnissä. Eilen ja tänään oon mm. viestitellyt mun isäpuolen kanssa sohvapöydän rakentamisesta ja oon suunnitellut vaikka mitä kivoja pikku projekteja. Ja jokaisesta toteutetusta DIY-jutusta teen postauksen, joten olkaapa kuulolla! :) 

En vaan malttais oottaa, ihanaa päästä uuteen kotiin!

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti