keskiviikko 6. tammikuuta 2016

LOPPIAISKUULUMISIA

Kenen muun facebook ja instagram ja muut sosiaaliset mediat räjähti pikkuleijonien voitettua MM-kultaa? Mulla lakkas hetkeks aikaa facebook toimimasta. :D Ihan mahtavaa, että Suomi voitti!! Jäi vaan vähän ärsyttämään kuinka me käytiin paikan päällä katsomassa se _AINOA_ peli jonka Suomi hävis!

Tänään oli yks sellaisista aamuista, kun ei olis jaksanut nousta vielä puoli yhdenkään aikaan vaikka unta oli takana jo kymmenisen tuntia. Molemmat joutu lukemattomien torkuttamisten jälkeen taistelemaan silmänsä auki.. Mutta kyllä se pienen ikuisuuden jälkeen onnistui ja jaksettiin jopa käydä tuolla kirpsakassa -20 asteen pakkasessa aamulenkillä. Suht hidasta menoo se oli, mun oli vaikea välillä saada henkee kun pakkanen otti keuhkoihin ( thx astma ), mutta oli ihanan virkistävää käydä tallustelemassa ulkona ja saada raitista ilmaa. 


Huomenna on ns."morsianremontti" eli sain mun mummupuolelta etukäteen häälahjan ja pääsen sillä rahalla värityttytytytyttämään mun käsivarren loppuun Tattoo Camyn luona! So good pain, I've missed you. 

Miten muiden loppiaiskeskiviikko on mennyt? 

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti