perjantai 8. tammikuuta 2016

KAASOT

Häähuuma jatkuu! Tänään mä haluan esitellä teille ihmiset, ketkä on hyvin tärkeitä häiden kannalta. Ja nää ihmiset on heti äidin jälkeen mun henkisestä hyvinvoinnista ja mielenterveydestä vastuussa. :D Esittelen teille siis mun kaasot ja siinä järjestyksessä, kuinka kauan oon tuntenut kenetkin. 

2012
Sonja. Sonjan kanssa me ollaan tunnettu jo vuodesta 2005, eli häiden aikaan n.11 vuotta ja monen monta vuotta ollaan oltu kuin paita ja perse ( niin outo sanonta ). Me tutustuttiin Sonjan tullessa neljännelle luokalle meidän pieneen 40 oppilaan kouluun, ollaan siis samanikäisiä. Hassua kyllä, me aluks ei tykätty toisistamme, mutta vietettiin heti aikaa yhdessä ja loppujen lopuks meistä tuli parhaat ystävät. 

Sonja on suorasanainen ja se omaa ihanan naurun joka piristää kenen tahansa päivää. Se on myös äärimmäisen suloinen ihminen vaikkei sitä välttämättä ite myönnäkään. Ja pirun hauska! Sonjan kanssa on tullu naurettua niin monesti vedet silmissä ja yhdessä ollaan myöskin tehty kaikkea aivan älyttömän tyhmää. Meillä voi kulua vaikka kuinka kauan näkemättä ja puhumatta ja aina kun me nähdään, ollaan kuin oltais nähty eilen. Nyt meidän onkin helpompi nähdä koska Sonja muutti Tampereelle, vihdoin! Sonja on mun kaikista pitkäaikaisin ystävä. 

2015
Suvi. Suvin kanssa tutustuttiin vuonna 2011 kun alettiin opiskella samalla luokalla ammattikoulussa Tampereella. Meillä synkkas heti ja ruvettiin olemaan lähes joka päivä yhdessä ja meistä tuli parhaat ystävät. Suvi on mua kolme vuotta vanhempi ja oli muuttanut Tampereelle Lapista. Muutama kuukausi myöhemmin meistä tulikin kämppikset ja oltiin kämppiksiä aina seuraavaan kevääseen!

Suvi on tosi iloinen ja rempseä persoona. Suvi ei pelkää ilmaista mielipiteitään ja puolustaa ystäviään joka tilanteessa. Se on lujaluontoinen ja vahva naikkonen joka osaa aina sanoa ne just oikeat sanat kun niitä tarvitaan. Suville voin aina kertoa kaiken. Nykyään Suvi asuu jälleen Lapissa, mutta ollaan päivittäin yhteydessä ja meidän morsian-kaasot-palavereissa Suvi on sitten skypen kautta mukana ja tulee joku aika ennen häitä auttamaan järjestelyissä. 

2015
Anna. Annan oon tavannut ekan kerran seiskalla kun Anna oli kasilla. Kuitenkin tutustuttiin vasta vuonna 2012 mun entisen poikaystävän kautta ja meistä tuli hyvät ystävät. 

Anna on varmaan vastuuntuntoisin ihminen kenet tiedän. Se on aina iloinen ja Annan kanssa ei tarvitse murehtia hiljaisista hetkistä. Annan kanssa on aina hauskaa ja hyvä mieli. Anna osaa myös toimia järjen äänenä koska mä oon valitettavasti ihminen joka menee täysillä tunteiden mukaan. 


Emilia. Emilian kanssa ollaan myös oltu samalla yläasteella kuten Annan ja Sonjankin kanssa. Paitsi että kun Anna on mua vuoden vanhempi ja Sonja samanikäinen, Emilia on mua vuoden nuorempi. Meidän ystävyys tais alkaa siitä, kun Emilia tuli ihan yhtäkkiä kehumaan mun blogia parisen vuotta sitten.

Emilian kanssa meillä saattaa usein olla tuntien puheluita ja kunnon avautumisia koska ymmärretään niin hyvin toisiamme. Jaetaan myös rakkaus treenaamiseen ja hyvään ruokaan ja ehkä hieman herkutteluun. Emilia on älyttömän ihana ja pirteä ja meistä tuli oikeastaan heti ensimmäisen keskustelun aikana ystävät ja Emilia kuuluukin mun parhaimpiin ystäviin. 

2015
Jannika. Jannikan oon tuntenut kaikista lyhyimmän aikaa, n. vuoden verran. Tavattiin siis 2015 maaliskuussa kun aloitettiin opiskelemaan samalla luokalla aikuiskoulutuksessa, Jannika on myös mua kolme vuotta vanhempi. Meistä tuli aikalailla ensimmäisen viikon aikana jo ystävät koska meillä vaan jokin kolahti! Jannika on myöskin yks mun parhaista ystävistä.

Jannika on aina ihanan iloinen ja positiivinen ja Jannikan nauru on tarttuva! Se osaa piristää ketä tahansa ja tajuaa mun idioottia huumoria. Jannika on myös todella suloinen ihminen joka miettii ( välillä liikaakin ) muiden hyvinvointia ennen omaansa. 

Siinä mun maailman rakkaimmat kaasot! 

- immu


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti