maanantai 7. joulukuuta 2015

Wadap ppl?

Kaks viikkoa. Hui kamala. Kaks viikkoa kulunut viimeisimmästä päivityksestä. Mun piti aloittaa myös joulukalenteri täällä blogin puolella, mutta sekin nyt jäi. 

Mistä tää johtuu? Mulla ja meillä on ollut niin paljon kaikkea nyt kahden viikon aikana ettei mun energia oo vaan riittänyt edes ajattelemaan tänne kirjoittelemista. Nyt kun kaikki alkaa tasaantua, niin muutaman ystävän kyselyiden jälkeen sain ryhdistäydyttyä ja TADAA I'm back baby! 

Mitä mä oon puuhannut kahden viikon aikana? Oon....katsonut luvattoman paljon lastenleffoja ja pakottanut Santun katsomaan niitä myös, koska onhan ne nyt vaan niin ihania!

..valvonut Santun kanssa aamuun asti katsoen Greyn Anatomiaa, jääkiekkoa, leffoja. Ollaan tehty iltaisin pieni pesä lattialle ja makoiltu siinä sitten tunteja ja tunteja katsoen telkkaria.

..hommannut hääkengät, hui!!

..laihtunut neljä kiloa vaikken oo liikkunut kertaakaan, puuh!

..suunnitellut häitä

..lukenut Fedja-setää, yhtä mun lapsuuden lempikirjoista

..ollut juhlistamassa isän 42-vuotispäivää

..ja ärjäissyt baarissa vieressä seisovalle jätkälle että "mitä vittua sä siinä kyttäät?!". Hienoa Mimosa. Tosi kypsää. 
..ostanut nahkahousut. Yhdeksän euron nahkahousut H&M alesta. Ja muuten nää on ihan täyttä rakkautta, paitsi että se koko mihin mun reidet just ja just mahtuu, on mulle liian monta senttiä liian pitkät. Menee rumasti rypylle, höh.

..nukkunut yhteen asti päivällä

..nauranut ja itkenyt

..polttanut kynttilöitä

..pelannut Skyrimiä

..tullut kipeäksi

..tajunnut rakastavani tuota yhtä pösilöä enemmän kuin mitään ja tuntuu, että mun päähän on väkipakolla iskostettu vaaleenpunaiset sydämenmuotoiset lasit ja kaikki on niin ihanaa

..tykästynyt Justin Bieberin Sorry-kappaleeseen


- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti