tiistai 22. joulukuuta 2015

KUN AJATUS EI KULJE + AVOIMUUDESTA

Mä oon koko viikon yrittänyt miettiä erilaisia postausaiheita. Joka blogi tuntuu pursuavan just nyt kaikkea jouluun liittyvää, mutta mulla ei oo jouluun liittyviä ideoita sen enempää, kuin my day-video jouluaatosta. Tuntuu, että joulun jälkeen on tapahtumassa niin paljon kaikenlaista, että sillon ne ideat vaan räjähtää päin näköä! Tai räjähtää jo nyt, mutta koska vielä ei oo niiden aika niin en voi niistäkään oikein tänne kirjoitella. On tää rankkaa, haha. 

En myöskään tykkää väkipakolla yrittää vääntää tekstiä tänne, miltä se tuntuu just nyt. Mutta jossain mun takaraivossa vaan jyskyttää, että kun on pakko saada suollettua jotain ulos tuolta pääkopasta. Ja sit mä otan siitä stressiä?! Eihän tässä oo nyt mitään järkeä.. 

No mutta voisinpa vastata kysymykseen, että miks mä kirjoitan niin avoimesti itsestäni ja elämästäni tänne? 

Syy on hyvinkin simppeli. Vaikka bloggerin tilastot näyttäis tällä sivulla käyneen satakin vierailijaa päivässä, mä tiedän, että mun pieni, ihana, lukijakunta koostuu lähinnä mun läheisistä ihmisistä. Mä tiedän mun parhaiden ystävieni, äitini ja mm. poikaystäväni lukevan tätä. Ja koska mä kertoisin kaiken niille muutenkin niin siks mun on helppo kirjoitella täällä avoimesti. Toki ei liian avoimesti, koska kuka tahansahan tätä voi lukea. Mutta avoin tyyli on vaan mulle sopiva ja jos mä joutuisin miettimään jokaista pientäkin yksityiskohtaa, että mitä uskallan kirjoittaa ja mitä en, niin tekstiä ei enää tulis multa luontevasti. So.. That's about it.Eli jos satut tsekkaamaan tätä blogia ensimmäistä kertaa, mä oon Mimosa. Täytän kahden viikon kuluttua 21 vuotta, omistan hurjan pullean ja suloisen kissan ja asun kihlattuni kanssa Tampereella. Rakastan pleikkarilla pelaamista, kaikenkarvaisia TV-sarjoja kuten Greyn Anatomiaa, Teen Wolfia ja Grimmiä, rakastan tatuointeja ja herkuttelua. Ja oon vähän kummallinen, hih.

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti