sunnuntai 27. joulukuuta 2015

JOULULAHJAT

Mä en oikein välitä vastaanottaa lahjoja. Mä oon tosi huono reagoimaan lahjoihin mitenkään vaikka tykkäisinkin kuinka paljon. Ja kun mä tiedän, että ihmiset odottaa sitä jotain reaktioo kun niiden lahjat avataan, oon ite ihan samanlainen ja voi elämä, olisitte nähneet mun ilmeen kun odotin mun perheenjäsenten, etenkin äidin, aukaisevan lahjansa! 

Kun on avoliitossa ja ollut pidemmän aikaa yhdessä, ne yksittäiset lahjat vaihtuu yhteisiin. Saatiin me yksittäisiäkin lahjoja Santun kanssa tänä vuonna, mutta pääasiassa yhteisiä. Ja ne oli ihania! Koska en osaa reagoida lahjoihin muuten, niin hehkutan niitä sitten täällä.
Yksittäisinä lahjoina mä sain äipätin itsetekemät superihanat ja lämpöset polviin asti ulottuvat villasukat ( ja niissä väreissä kun mitä muutama kuukausi takaperin sanoin haluavani! ) ja isoäidiltäni sain kaulakorun violetilla kivellä.Mun pikkuveikalta saatiin superhyödyllinen vehje, nimittäin Russell Hobbsin vedenkeitin joka on hyödyllisyyden lisäks supersöpö! On myöskin erittäin tilava. Meille, ketkä tykätään juoda teetä, toi on huippu lahja.

Mun isoäidiltä tuli kaulakorun ja parin Yves Rocherin tuotteen lisäks kirkasvalolamppu ja arvatkaapa kuka oli ihan innoissaan tästä? En siks, että se auttais auringonvalonsunmuunvalonpuutteeseen vaan siks, että sen avulla saa tällai pimeen "talven" aikana sisällä huikeesti paremmin kuvia! Tsihih. 
Ja viimeisenä mun ehdoton suosikki: lakanat! Saatiin mun perheeltä parit kappaleet Vinga Of Swedenin lakanoita ja oon niistäkin aivan haltioissani, sillä tuntuu, että meillä on pulaa lakanoista ja välillä kun lakanat on pesussa niin sitä sitten kaivaa kaapin pohjia, että missä jumalauta meidän loput lakanat on?! Joten nyt ah, tsihihihihi! 

Mitä te saitte lahjaks ja tykkäättekö te ennemmin antaa vai saada lahjoja? 
 
- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti