keskiviikko 9. joulukuuta 2015

HTC:N KÄTKÖISTÄ

Taas on mun mielestä sen aika, että kurkistetaan millasta sisältöä mun puhelimen valokuva-alpuumista löytyy! Paljoa ei kyllä löydy, pakko myöntää. 


Vasen ylä: Mä tossa henkkamaukan uumenissa pyöriessäni mietin, että kuinka paljon oikeasti nykyään on myynnissä vaatteita joista mä ainakin mietin, että "kuka ihme noita käyttää?!". Mä en oo mikään paljettien tai ihme kuvioiden ystävä, puhumattakaan leopardikuosista. Okei tossa kuvassa ei oo edes ne pahimmat joissa on paljetein kirjailtuja poroja ja tonttuja koska joulu on tulossa. Onko se ok myydä sellasia vaan koska joulu on tuloillaan jos porukka käyttää niitä kerran ja ne homehtuu kaapin perällä sit loppuelämän. Anteeks avautuminen, tolla reissulla siis nappasin nahkapöksyt mukaan, huisin hyvä ostos!
Oikea ylä: Niin, kuten kirjotinkin jo erikseen postauksen aiheesta, mun parempi puoliskohan siis kysy josko meikäläinen menis sen kanssa naimisiin. Ja kyllähän meikäläinen ( joka on aina ollut kihloja, avioliittoa ym vastaan ) suostu empimättä. Onkohan Mr.S aivopessy mut..? 
Vasen ala: Oih kuinka ikävä nyt tuleekaan näitä maisemia. Ja tästä on kaks viikkoa aikaa?! Miksi Suomen talvi, miksi?
Oikea ala: Jaaaaaa jonkun pöllön pärstä kun se pöllö testaili huulipunaa ja yritti ottaa muikeen näköstä selfietä instagramiin. 
Vasen ylä: Taas näitä selehvieitä. Toki tällä kertaa ihan au natural tai jotain sinnepäin, koska tona päivänä en ollu muuten meikkiä saatika puhtaita hiuksia nähnytkään. En oo kyllä nytkään pariin päivään jos siitä lähetään, hih! 
Oikea ylä: Mun rakas karvalapseni, Onski jonka kanssa on maailman paras ottaa päikkärit! Se joutu pari päivää sitten taas kaulurin uhriks ja kulkee nyt toi lähes lampunvarjostimelta näyttävä kauluri päässään koska on repinyt korvan alusta niin pahasti. Poor kittie!
Vasen ala: Oltiin lauantaina juhlimassa mun isäukkoo joka täytti 42-vuotta. Saatiin oikein limusiinikyyti keskustaan! 
Oikea ala: Just chillin' killin' time. U know.

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti