maanantai 14. joulukuuta 2015

CHERISH THESE MOMENTS

Tiedättekö mitä. Mun viimeinen viikko on ollut kamala, mutta siihen on mahtunut onneks niitä ihaniakin hetkiä jotka jaksaa muistuttaa, että elämä on ihan kivaa.

Mulla on ollut jo yli viikon aivan jäätävä kurkkukipu ja pari päivää kärsin tossa hirveistä kivuista keuhkoputkessa ( astmaatikolle hirrrrrveen hyvä juttu ) enkä oo voinut yhden lenkin lisäksi juuri liikkua, sillä se rauhallinen lenkki pahensi vaan tätä. Mun unirytmi on ollut viimeisen viikon sitä, että nukahdan aamulla joskus seitsemän aikaan ja herään 12-13 välillä mikä kismittää mua koska haluaisin oikeasti aloittaa päiväni ajoissa ja saada jotain järkevää aikaseks! Ja mun päätä särkee. Ja menkat alkaa. Ja ärsyttää. Ja väsyttää. Ja tekee mieli herkkuja. Ja vaan maata sohvalla. Voinko syyttää tästä ihan sitä, että oon syntynyt tytöks?!

Mutta niitä ihania hetkiä!

  • Kissan ihanat pikkuiset tassut. Oon parina aamuna herännyt siihen kun Onski on joko nukkunut mun kyljessä kiinni ja aamulla ruvennut potkimaan että "silitä mua!!" tai sitten se on tassutellut mun päällä.
  • Mun pitkäaikaisin ja yks parhaista ystävistä kävi pitkästä aikaa lauantaina ja juteltiin yhtä soittoo yli neljä tuntia! Juttua olis riittänyt vielä enemmänkin, mutta eikös se sanonta mee niin ettei makeaa mahan täydeltä..? 
  • Saatiin joulukuusi ja koristeltiin se ja tuli hirveen joulunen fiilis, oih! Meidän ihkaensimmäinen joulukuusi. Oonakin osotti jo kiinnostusta koristepalloja kohtaan..
  • Ollaan suunniteltu häitä ja oon niin ilonen, että mun maailman ihanimmat morsiusneidot on ihan innoissaan kans! Ja äiti, ja muut kaverit, ja niin. Kaikki!
  • Mulla on maailman ihanin poikaystävä josta jaksan jauhaa ne vaaleanpunaiset lasit silmillä ikuisuuden.
  • Lunta! Iiiiihanaa! Tänään kun olin ottelemassa tuolla taas itsekseni tien varressa kuvia jalustan ja ajastimen kanssa, eräs herttainen vanha herra tuli kysymään, että tuleeko talvisia kuvia ja puhu kuinka ihanaa on kun tuli lunta, piristää kummasti. Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti