tiistai 17. marraskuuta 2015

TIISTAI

Tänään on ollut kamala päivä kipeilyineen ja kiukutteluineen. Heräsin aivan liian myöhään, aivan jäässä ja samalla yltä päältä hiessä. Murr!Ihme kyllä, jaksoin nousta silti sohvalta ja käydä kirpparilla katsomassa josko siellä olisi jotain, mikä tyydyttäis mun vaatehamstraushimon ja olihan siellä! Mukaan tarttui farkkuliivi joka puristaa niin, että mietin vakavasti muutaman kilon karistamista, paita ihme riikinkukkokuviolla joka vaan jostain syystä huus mun nimee sieltä rekistä ja suuri raitapaita jota mun täytyy pienentää, mutta se on vaan niin ihanan pehmee!

Iloitsin siitä, että Santtu oli laittanut pyykkikoneen päälle ennen kouluun lähtöä.

Suunnittelin aloittavani ruokapäiväkirjan ruokailuiden säännöllistämiseksi. Se on ollut pieni ongelma tässä viimeaikoina ja kaiken lisäks painoa kertyny lisää, ilmeisesti stressin vuoks osittain.. Onneks mulla on superihana koutsi Sanna joka tukee ja tsemppaa!

Tiedättekö, mä mietin, että MIKS mä oon ollut viimeaikoina niin laiska lukemaan kirjoja? Mä rakastan lukemista ja oon hirvee lukutoukka ja kun eilen illalla alotin Nora Robertsin kirjan jonka oon saanut äidiltä lahjaks, olin taas heti koukussa. 

ATSHIUUUU!!!

Irttarit on nuhapäivän ja kiukkupäivän varma pelastus! Sinne meni se karkkilakko, mutta ei edes haittaa! Nimimerkillä Sokerihiiri.

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti