keskiviikko 4. marraskuuta 2015

SUCH WOW

Tuossa puhelimen valokuva-alpuumia selatessani ajattelin, että jos avaisin teille vähän enemmän mun elämää ja hupaisia pikku kertomuksia niiden kuvien takana. Mulla on etenkin kavereiden kanssa tapana lähetellä tyhmääkin tyhmempiä kuvia enkä tunnu osaavan ottaa kavereille kuvia ilman irvistelyjä, saatika että osaisin olla mun ja Santun satunnaisissa selfieissä kunnolla. Ehkä siks meistä ei nykyään enää oo hirveesti kuvia kun mä en osaa olla kunnolla eikä meidän kuvat ikinä onnistu.. :D Kaivelin kuvia siis alkusyksystä asti ja valitsin ne kuvat joista mulla ois ehkä jopa jotain sanottavaakin. Mutta nauttikaa olkkee hyvä!Vasen ylä: Oon pienestä pitäen pelaillut pleikkarilla ja tietokoneella ja tykkään ihan sikana pelaamisesta! Mun lempipeleistä yks onkin kuvassa oleva The Elder Scrolls V: Skyrim jonka omistan kolmelle eri konsolille: PC:lle ( no okei ei konsoli mutta kyllä te tiiätte ), XBOX 360:lle ja PS3:lle. Ollaan Santun kanssa hakattu Skyrimiä alusta asti moneen kertaan ja no, Skyrimiä ei vaan saa pelattua koskaan läpi.
Oikea ylä: Rovaniemen reissulta, kun päätettiin viimeisen illan kunniaks extempore lähteä viihteelle. Paljoa ei kyllä porukkaa ollut liikenteessä, oltiin enimmäkseen ainoot tanssilattialla. Ei se kovin hyvin päättynyt sinällään, meinaan iski semmoinen paniikki kun mentiin laulamaan Suvin kanssa karaokea ja mua rupes pyörryttämään ihan älyttömästi ja illan päätteeks pyörryinkin. Ja tosiaan, mulle pyörtyily tuntuu olevan vähän liian tuttua alhaisten verenpaineiden takia.
Vasen ala: Mulla on tapana ottaa Onskin kanssa tylsyyksissäni kaverikuvia ja kuten näkyy, en osaa olla niissäkään kunnolla. Eikä Oonaa oikein kiinnosta. Itseasiassa se näyttää vähän ujolta tässä, yleensä sillä on naamalla semmonen "mene nyt tiehes sen puhelimen kanssa, I don't have time for this"-ilme.
Oikea ala: Pari kuukautta takaperin kun kaipasin pois kotoa, pyysin mun toista parasta ystävää lähtemään yllättäen syömään mun kanssa. Muistan aina tuon illan sinä iltana, kun rakastuin parsakaaliin, ah! Juuh elikkäs. Oli aivan sikahauskaa kuten aina tyttöseni kanssa.Vasen ylä: Olin just saanu kotitreenin tehtyä ja piti näyttää kaverille kuinka rankkaa oli. Oikeesti olin kuoleman partaalla, että voikin olla ihmisellä huono kunto! Ja mun mieleen on hiipinyt epäilys, että ehkä koutsini Sanna yrittää tappaa mut..? Okei tai sit se vaan yrittää saada mun kunnon kohoomaan.
Oikea ylä: Onski sen kuuluisan ilmeensä kanssa! Pari viikkoo takaperin sillä oli joku parin päivän vaihe kun piti koko ajan ängetä syliin jos istui parvekkeella.
Vasen ala: Lenkkimaisemia maanantailta. Aika karuahan tuolla rupee olemaan, mutta keli on kyllä mitä mainioin lenkkeilyyn. Alhanen lämpötila niin ei huku omaan hikilammikkoonsa, aurinko paistaa ja tuhoaa sarveiskalvot. Täydellistä kerrassaan.

Oikea ala: Tää onkin tältä aamulta! Piti laittaa mun parhaalle ystävälle surullinen kuva kun olin aamukasilta jo painelemassa lenkkipolulle. Pakko sanoo ettei koskaan oo ollut lenkki yhtä tahmeaa, tuntu oikeesti etten pääse eteenpäin ollenkaan. But I made it!


Vasen ylä: Tää on itseasiassa kaks vuotta vanha kuva, mutta vaan pari päivää vanha screenshot. Oltiin pari vuotta sitten Tinjan kanssa Tivolin kemuissa, taidettiin juhlia halloweenia. Huomatkaa kädessä ämpäri josta Tinja ei ehtinyt juomaan ja täysin selvä katse.
Oikea ylä: Toinen mun parhaista ystävistä nappas tän kuvan kun katottiin Teen Wolfia. Mua rupes jännittämään ja potuttamaan niin paljon, että oli pakko ottaa Onski suojelemaan ja lohduttamaan. Voi kissa raukkaa.. Ja mun ystävä nauro mulle niin paljon tollon.
Vasen ala: Niin... Kuten sanoin meistä ei saa hyvää kuvaa. Tää on myös Rovaniemen reissulta eräänä laiskana aamuna otettu ihan vaan huvin vuoks. Oltiin taidettu olla edellisenä iltana juhlimassa.
Oikea ala: Viime torstaina oltiin Santun kanssa katsomassa Hakametsän jäähallissa Ilves-Kärpät ( jonka Ilves hävisi... ). Istuttiin Kärppien vaihtoaition takana ja oli aika mielenkiintosta seurailla joukkueen päävalmentajaa. Ja siitä näki ihan erilailla kun päädystä, missä yleensä ollaan aina katsomassa. 
Vasen ylä: Tääkin on whatsapissa lähetetty kuva. Tinjalle laitoin kun pohdittiin Oonan ja Santun kanssa, jaksetaanko me Santun kanssa käydä iltakävelyllä vai jäädäänkö sohvalle makoilemaan. Oona oli kovasti sitä mieltä että makoilu on parempi vaihtoehto, mutta mun makoiltua puolialastomana keskellä olohuoneen lattiaa päätettiin, että nyt mennään.
Oikea ylä: Joo ei. Ei meistä saa hyvää kuvaa. Santtu on söpö, mutta mä en vaan jaksa olla kunnolla. Taustatarina tälle kuvalle: katottiin Greyn anatomiaa enkä jaksanu keskittyä. 

Vasen ala: Santtu lähetti mulle yks päivä hassun doge-kuvan, missä dogen yläpuolella lukee "Hey girl, is it just me or are you wow?". Such cute. Much love. Wow.
Oikea ala: Mun toiselle parhaalle ystävälle laitoin tän kuvan kera viestin "Voisinksmä olla sun sihteerikkö?"

Siinä mun hupelimen sisältöä, huomenna aattelin paljastaa mun bloggauspisteen ja mitä kaikkee teen ennen kun kirjottelen tänne mitään. Have a happy Wednesday!

- immu Ei kommentteja:

Lähetä kommentti