torstai 5. marraskuuta 2015

SIMPPELIÄ TOIMINTAA
Eli mistä käsin mä näpyttelen teille nää tekstit?

Mä silloin tällöin linnoittaudun sohvan nurkkaan koneen kanssa, mutta suurimmaks osaks jumitun keittiön pöydän ääreen. Meidän huushollissa kun ei oo työpöydälle tilaa. Ja meillä kun on vielä mukavat ruokapöydän tuolit missä huomaamattaan istuskelee mitä kummallisimmissa asennoissa useemman tunnin niin kelpaa istuskella koneen ääressä.

Mitään sen erikoisempaa "laitteistoa" mulla ei oo. Mä käytän meidän acerin erittäin huonoo ja hidasta läppäriä, en mä sen kummempia tartte. Kuvia muokkaan netissä Pixlr-sivustolla ja taustalla pauhaa aina musiikki spotifysta. Kuulokkeet oon joskus ostanu Tigerista. Eli siis erittäin simppeliä! 

Blogitekstejä suunnittelen aina välillä ja sillon kun suunnittelen, mulla on apuna muistivihko ja kalenteri joihin kumpaankin kirjoittelen ideoita kun niitä tulee. Muistivihkoon tosin suunnittelen sitten enemmän noita tekstejä ja etenkin videoita, että mitä niihin haluan ja missä järjestyksessä, biisivaihtoehtoja sun muuta. Eli perus läppäri, netin kuvanmuokkausohjelma, kalenteri ja muistivihko. Hyyyyvin yksinkertaista!

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti