tiistai 3. marraskuuta 2015

PLAYLIST TOP 10

Tänään kurkataan mun soittolistaan ja mun kymmeneen tällä hetkellä soitetuimpaan luritukseen. Kuuntelen musiikkia lähes koko ajan, melkein aina mulla on puhelin kiinni kajareissa ja huudatan musiikkia samalla kun yritän siivota, eli kun tanssin ympäri olohuonetta ja laulan Oonalle. Yleensä kun Santtu tulee kotiin niin musiikki lakkaa, koska me ollaan viimeaikoina jumitettu illat sohvan pohjalle käpertyneinä Greyn Anatomiaa katsomassa. 


10. Johanna Kurkela - Kuolevainen

Johanna Kurkelainen ei oo aikasemmin kuulunu mun soittolistoille, mutta tää biisi on mun mielestä ihan uskomattoman hyvä! Mun paras ystävä linkkas tän biisin mulle ja olin kyllä myyty heti. Johannan ääni on ihanan heleä.


9. WALK THE MOON - Shut Up and Dance

Kuuntelin satunnaistoistolla jotain treenilistaa spotifysta ja tää jäi myöhemmin päähän soimaan. Tänään oon tanssinu tätä ympäri kämppää ihan onnessani, tää on todellinen hyvän mielen biisi ja tykkään laulajan äänestä!


8. Skillet - Not Gonna Die

Skilletiä oon kuunnellu yläasteelta asti ja pyörii edelleen vahvasti soittolistoilla mukana. Enpä nyt heti keksi yhtään huonoa kappaletta kyseiseltä yhtyeeltä, tykkään tykkään tykkään!


7. Emma Salokoski Ensemble - Veden Alla

Olin unohtanut tän biisin olemassaolon ihan kokonaan. Selailin mun vanhaa blogia tossa joku aika sitten ja tää osui silmään sieltä. Kuuntelin uudestaan ja lenkillä pyörii repeatilla mulla tätä nykyä!
6. Shawn Mendes - A Little Too Much

Oon löytänyt Shawn Mendesin musiikin joku pari kuukautta takaperin ja tykästyin ääneen ja sanoituksiin. Ensimmäinen biisi minkä kuuntelin oli Stiches ja sen jälkeen päädyin kuuntelemaan koko albumin, mistä tää on jäänyt nyt kuunteluun eniten. 


5. Nicole Cross - Take Me To Church

Nicole Crossin oon myös löytänyt mun parhaan ystävän kautta joka kuunteli vuosi takaperin paljon Crossin coveria kappaleesta All Of Me. Oon sen jälkeen kuunnellut näitä covereita tosi paljon joista lemppariks on muodostunut tää biisi. 


4. A Great Big Wolrd & Christina Aguilera - Say Something

Mulla on selvästikin joku herkkisbiisi-vaihe päällä.. Ja apua, mä luulin että mulla ois paljon sanottavaa näistä, mutta yritä nyt selittää miks joku biisi on sun mielestä hyvä? Ei mun vahvinta alaa. Tykkään vaan!


3. Zedd ft. Hayley Williams - Stay The Night

Hayley Williams on yks mun kautta aikojen suosikkilaulaja! Oon ollut Paramore-fani jo ties kuinka monta vuotta ja rakastan Williamsin ääntä ja persoonallisuutta ja jotenkin positiivisuus huokuu siitä ihmisestä, oli kuinka surullinen biisi tahansa. 


2. Adele - Hello

Ah, Adele! Musiikin kuningatar, oikeasti! Adelen ääni on jotain niin uskomatonta, tuo mulle joka kerta kylmänväreet.


1. Lorde - Yellow Flicker Beat

Lorden musiikki on raivannu tiensä mun sydämeen Assassins Creed Unityn trailerin kautta. Olin myyty niin trailerille kuin biisillekin, ja Everybody Wants To Rule The World-biisin myötä myös muut Lorden biisit pääty mun soittolistalle. Ihana! 

Mulle saa ehdotella muuten aiheita, mistä haluatte mun kirjottavan! 

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti