torstai 19. marraskuuta 2015

NIIN IHANA KIPU

Oon aivan järkyttävä tatuointifanaatikko. Rakastan tatuointeja yli kaiken ja mulla on niitä useampikin ympäri kroppaa. Ja noh, varmaan arvaattekin tän postauksen aiheen eli mun tatuoinnit! Kaikista mulla ei ole kuvaa, pahoittelen sitä, mutta laitan kuvat niistä joista jaksoin ottaa.

Mä oon ensimmäisen tatuointini ottanut 16-vuotiaana oikeaan nilkkaan. Kuvaa mulla ei nyt ole, mutta siinä on mun itse piirtämät siivet ja kuvassa lukee "Heidi". Me otettiin Tinjan ja Paulan kanssa Heidin muistoksi jokainen tatuointi oikeaan nilkkaan. Meillä kaikilla on vähän erilaiset, mutta kaikissa lukee Heidin nimi. Heidi siis menehtyi 12.8.2011 kolarissa vain kuukautta vajaa 16-vuotiaana ja oli meidän neljän parhaan kaveruksen porukasta yksi. Tatuoinnin otin Tampereella Putka Tattoossa ja se maksoi 130e, kokoa on kämmenen verran suunnilleen.

Toisen tatuointini mä oon ottanut 17-vuotiaana Tampereella Mad Max Tattoossa, joka ei mielestäni oo enää toiminnassa. Otin siis oikealle puolelle kaulaan lintuparven ja hintaa sillä oli 100e. Mitään sen erikoisempaa merkitystä tällä ei oo, en ite oo tätä sakkia joilla jokaisella tatuoinnilla on merkitys, mulla on tasan kahdella tatuoinnilla merkitys. 

Seuraava olikin mun vasen käsivarsi jonka olkavarteen kävin ottamassa linnun ( mulla on joku kumma juttu lintuihin, mun kotipaikkakunnalla pizzerianpitäjä sano mua aina lintutytöks ) henkilöllä, joka teki kotona tatskoja harrastuksenaan. Olin tuolloin myös 17-vuotias ja maksoin linnusta 100e, mutta sitä jouduttiin korjaamaan ammattilaisen luona myöhemmin ja väritys on myös aloitettu ammattilaisella. Suosittelen AINA ottamaan liikkeessä!

Sleeven tekoa onkin sitten aloitettu täällä Tampereella Tattoo Camyn luona tän vuoden puolella, eli meikäläisen ollessa 20vee ja Camy onkin mun vakkaritatuoija nykyään! Camyn luona on hyvät hinnat, huikea laatu ja Camy itse on aivan upea persoona! Tatuointisessiot on aina yhtä hauskoja ja mukavia kun käy Camyn luona. Camy on tehnyt mulle siis tuon kultakalan ja pääkallon ja korjaillut sekä värittänyt tuota lintua. Tarkoitus olisi jatkaa sleeven tekoa heti kun rahaa tulisi reilummin joskus kaukana tulevaisuudessa. En muista paljonko olen noista yhteensä maksanut kun olen maksanut aina vähän kerrallaan ja sitä mukaan on myös tehty.Sormien teksti "LIVE" on myös käyty ottamassa Camyn luona tän vuoden alussa. Hintaa oli 50e joka on Camyn minimitaksa ja aikaakin noihin kului ehkä vartti. 
Pikkurillin teksti "Promise" on toinen mun tatuoinneista, jolla on merkitys. Otettu myöskin Camyn luona viime keväänä. Suvin kanssa otettiin kumpikin merkiks meidän ystävyydestä sama sana samaan paikkaan. Ja voin sanoa, että mikään tatuointi ei oo sattunut yhtä paljon kuin toi pikkurilli!! Härregyyd sitä kivun määrää. Mutta hei, se on onneks ihanaa kipua.

Muualla mulla on molemmissa jalkapöydissä sekä lantiossa tatuoinnit, mutta niistä en jaksanut/viitsinyt ottaa teille nyt kuvia. Maybe later!

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti