perjantai 6. marraskuuta 2015

KAAKAOTA JA VAAHTOKARKKEJA

Hei ihanat, se olis perjantai! Tuntuu kuin viikot hurahtais silmien ohi niin, ettei sitä ehdi edes tajuta. Mulla tosin on joka päivä vapaapäivä, mutta joka viikko ootan innolla, että viikonloppu tulee kun Santulla on vähän enemmän vapaa-aikaa. Hiukan huvittavaa, että asutaan saman katon alla eikä juuri viikolla ehditä näkemään.

Vietin laiskan päivän päätteeks ihanan illan keskustassa joululahjoja metsästäen ja kuulumisia vaihdellen Annan kanssa. Tampereella Hämeenkadulla on ihanat valopallot puissa roikkumassa ja oli tosi kivaa käydä keskustassa vaikka sää ei oikein suosinutkaan. Joka paikassa tuntuu olevan jo niin jouluista ( lukuunottamatta tota mustaa keliä ), joulukoristeita joka paikassa ja valoja, Stockmannilla oli jopa joulukuusi jo! Oih, en malta odottaa joulua!
Joululahjojen metsästystä siis, aika huonolla menestyksellä. Löysin osan lahjasta äidille ja siskolleni, veljet ja appivanhemmat puuttuis vielä. Pakko sanoa, että tänä vuonna on ollut helpompaa miettiä tolle toista sukupuolee edustavalle joukkiolle lahjat kuin äidille, siskolle ja anopille. Kun oltiin sitten aikamme kierrelty kaupoissa, pysähdyttiin meidän vakipaikkaan, Wayne's Coffeehen juomaan kaakaoo ja cappucinoa ja jatkeltiin jutustelua mun kotiinlähtöön saakka. Onnea on ihanat ystävät ja kahvilassa käydyt pitkät keskustelut. 
Kotimatkalla mun oli pakko kiertää mutka vielä Lietsukeskuksen kautta ja Seppälästä mulle tarttui halpa kuuden euron hajuvesi. Oon haaveillu ikuisuuden DKNY:n hajuvesistä, mutta koska mulla ei ainuttakaan hajuvettä nyt oo eikä rahakaan kasva puissa, toi oli ihan hyvä. Hyvän tuoksuinen ja kukkarolle ystävällinen, heh!Iiiiiihanaa viikonloppua!

-immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti