torstai 12. marraskuuta 2015

DIY GLITTER-TAULU

Mä ite tykkään tauluista ja valokuvista kehyksissä seinillä, ne tuo tietynlaista kodikkuutta karuimpaankin kerrostalokämppään. Ongelmana usein on vaan raha. Upeet taulut maksaa hirveesti ja kaipais jotain erilaista. Päätin siis tehdä teille ohjeen DIY Glitter-tauluun jonka hinta ei päätä huimaa ja mielikuvitus on rajana! 

1. Tarvitset kehykset ( Tiger 3e, koko A4 ), paperia, lyijykynän, liimaa ja glitteriä ( glitterilajitelma tais olla 2e Tigerista ).


2. Aloita piirtämällä haluamasi kuva. Mä otin mallia netistä ja piirsin maailmankartan, enemmän tai vähemmän sitä muistuttavan. Kannattaa piirtää lyijykynällä koska se on helpompi korjailla, tietty. 

3. Aloita levittämällä liimaa rajojen sisäpuolelle tai mahdollisesti vain rajoille jos haluat glitteriä ainoastaan rajoihin. Mä käytin apuvälineenä tulitikkua paremman levittimen puutteessa. 

4. Kaada glitteriä reilusti liima-alueen päälle. Mä sekoitin hopeaa, tumman- ja vaaleansinistä sekä ihan vähän vaaleanpunaista glitteriä. 

5. Kaada ja kopisuttele ylimääräiset glitterit pois. Jatka, kunnes kaikki haluamasi kohdat on täytetty.


6. Anna kuivua muutama tunti ja kehystä!Tavallisen paperin sijaan voi käyttää vaikka kartonkia, se ei ehkä mee ihan noin rypylle kun tavallinen A4. Voi myös leikitellä ottamalla värillisen taustan tai ihan mitä tahansa! Mielikuvitus laukkaamaan!

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti