sunnuntai 22. marraskuuta 2015

A DAY WITH ME

10.20 Lauantai. Yritän kaivaa puhelintani aivan unenpöpperössä jostain peittojen välistä nähdäkseni, mitä kello on. En haluaisi vielä nousta, mutta kello tikittää jo sen verran, että olis korkea aika herätä tähänkin päivään. 10.40 Pyyhittyäni unihiekan rippeet silmistä kytken puhelimen kajareihin, pistän treenilistan soimaan ja haen kahvakuulan. Time to workout! Miten tää tuntuukin näin rankalta... 
11.00 Nopean treenin jälkeen heitän palkkarin huiviin ja hetken koomailtuani sohvalla painun suihkuun vaikken oikeasti edes jaksaisi. Laiskuuttani päätänkin pestä hiukset vasta illalla ja kulkea röllinä päivän. 

11.36 Rojahdan sängylle tsekkaamaan instagramin ja facebookin.

12.05 Ai niin, aamupalaakin pitäis tehdä! Pistän kananmunat kiehumaan ja pilkon kyytipojaksi omenaa ja tomaattia, meikäläisen jokapäiväinen aamupala. 

13.00 Avaan koneen, pistän miljoonalle välilehdelle miljoona blogia auki odottamaan, teen naposteltavaa ja selailen uusimmat postaukset huudattaen musiikkia samalla. 13.50 Heitän nopeasti takin niskaan, nappaan jalustan ja kameran ja lähden ulos kuvailemaan kun on vielä valoisaa. Ohikulkevat ihmiset tuijottelee kummissaan kun yksinäni ajastimen kanssa kuvailen päivän asuani ja poseeraan erittäin kömpelösti kameran edessä. Olis tää niin paljon helpompaa kun olis joku kuvaamassa! 

14.57 Santun peli alkaa, laitan Finhockeyn tulospalvelun päälle ja selailen pihalla ottamiani kuvia.
17.10 Jatkan Teen Wolfin neljättä kautta ja viestittelen Annan kanssa illasta. Santun joukkue pahasti häviöllä, hemmetti! 

18.16 Takki niskaan, laukku mukaan, kengät jalkaan ja bussipysäkille! Olihan mulla varmasti kaikki.. Avaimet, puhelin, lompakko?

18.19 Bussissa. Hemmetti! Hanskat unohtu!

19.15 Kun Anna on saanut laitettua itsensä ja syötyä pikaiseen, lähdetään kohti Sky Baria. Ulkona tulee niin pirusti lunta, kannatti laittaa lakkaa hiuksiin.. Me kaikki tiedetään lopputulos. 19.25 Sky Bar aiiiiiiiivan täynnä! Ei istuma- saatika seisomatilaa missään. Epätoivoisen vilkuilun jälkeen päädytään lähtemään Passioniin, voih!
20.00 Juomaa saatu ja juorutreffit hyvässä vauhdissa. Mitä mä oon tehnyt ansaitakseni noin ihanan ystävän??
21.08 Bussipysäkillä lumisateessa, jäässä, bussi myöhässä. Pirulauta, tule jo! 

22.03 Kotona, vasta nyt, puuh! Meikit pois ja farkut ja kauluspaita vaihtuu kollareihin ja huppariin. Parit suklaat naamaan ja yks jakso Rillit Huurussa.

00.06 Okei, vähän useempi jakso. Peittojen alle lämpöiseen, huomenna Santtu tulee kotiin oltuaan koko viikonlopun poissa! Unta palloon, zzZzzZzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti