maanantai 19. lokakuuta 2015

Veljeni, Leijonamieli

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Sisaruksia mulla on yhteensä viisi kappaletta. Osa vähän enemmän ja osa vähän vähemmän, joka tapauksessa voin sanoa että tää meidän sisaruskuvio on hemmetin monimutkainen!

Sisarus, kenet luokittelen ainoona mun oikeeks biologiseks sisarukseks on mun 14-vuotias pikkuveli Veeti. Me ollaan Veetin kanssa meidän vanhempien ainoot yhteiset lapset eli siis 100% biologiset sisarukset. Ja kyllähän sen huomaakin, ollaan mm. ulkonäöltä niin samannäköiset että huhhuh! Veeti on myös mulle se läheisin sisarus.

Meidän vanhemmat on siis eronnut 10 vuotta sitten, ja mun äidin miesystävän, meidän isäpuolen kautta me ollaan saatu kaks sisarusta lisää, 14-vuotiaan veljen Joonan jolla on vaan 20 päivää ikäeroo Veetin kanssa, sekä 16-vuotiaan siskon Miljan. Kumpikaan ei siis oo yhtään mitään sukua meille, mutta kyllä niistä on kymmenessä vuodessa tullut ihan oikeita sisaruksia meille. Etenkin Miljan kanssa mä oon lähentynyt kun sille on tullut ikää vähän lisää.

En kauhean usein osaa edes ajatella meidän nuorimmista sisaruksista, että ne on edes meidän sisaruksia. Meillä on siis isän puolelta 1- ja 2-vuotiaat sisarukset. 1-vuotias poika ja 2-vuotias tyttö. Nähdään niitä äärimmäisen harvoin ja vaikka meillä on sama isä, en oikeasti vain osaa ajatella heitä sisaruksina koska meiltä puuttuu se tietty side meidän väliltä, mikä johtuu todennäköisesti siitä, ettei kovinkaan usein nähdä.

Mutta siinä oli mun sisaruskuviot! Eli virallisesti miellän, että mulla on yks sisarus, veljeni Leijonamieli, mutta enemmän tai vähemmän niitä on kuitenkin viisi kappaletta.

Montako sisarusta teillä on? 

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti