torstai 22. lokakuuta 2015

Sihteeristyle

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani 
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Oon niin huono tekemään näitä ootd-juttuja! Apua auttakaa, onko pakko jos ei osaa?! Mun korvaan kuulostaa niin tyhmältä ( koska lueskelen näitä juttuja ääneen kotona ) jos rupeen kirjotteleen vaan että "mulla oli tänään tää paita ja nää housut". Vähän Mimosa 7v. kirjottamassa kuinka söpöt kukkakuvioiset housut mätsäs niin hyvin punasen paidan kanssa. 

Jos mä vaikka pidän tätä tilaisuutena kertoa teille, kuinka multa kulu aivan liian kauan aikaa tän pehkon kihartamiseen, kuinka mun niska on aivan jumissa kiharrusoperaation jäljiltä ja kuinka TADAA mulla on jotain uutta jota pääsen esittelemään teille! 
Mulla on suhteellisen paljon kauluspaitoja, mutta ne noudattaa aika peruslinjaa. Omistan kaks kappaletta mustia kauluspaitoja joista toinen on mun työpaita, kaks punaruudullista kauluspaitaa, kaks siniruudullista kauluspaitaa ja farkkukauluspaidan. Kun tänään sain idean, että vien meidän kaikki miljoonat pepsi max-pullot palautukseen ja ostan pullorahoilla jotain kivaa, niin kuka ois arvannu että mun tie vie tän iki-ihanan raitapaidan luo! Tykkään tästä aivan älyttömästi ja parastahan tässä on se ( sen lisäks että on mukava päällä ja niiiiiiiiin kivan näkönen ), että tää käy joko ihan arkikäyttöön tai sitten juhliin. Ainakin in my opinion. Jos haluat samanlaisen niin kipase henkkamaukkaan ( oliko yllätys? ) hakemaan omas, ei ollu hinnalla pilattu kun oli vaan 14,99e!

Tänään oon saanu muihin päiviin verrattuna aika paljon aikaseks, nimittäin oon pomppinu jo viidestä asti hereillä täällä. Toki muutama tunti alkuun meni katellessa Rillit Huurussa ja sohvalla makaamisessa, mutta kun kello oli tarpeeks paljon, rupesin vasaran kanssa nakuttelemaan kehyksiä meidän seinille, iih! Tulee niin aikuinen olo kun on kuvia seinillä kehyksissä ( ja intoilen ja hihittelen tosta ku pikkulapsi.. )! Ja kuvista puheenollen, päivää paransi vielä entisestään kun mun edellispäivän ifolorin tilaus napsahti tänään luukusta! Oon ollu superhypertyytyväinen ifolorin nopeisiin toimituksiin ja kuvatkin on tosi edullisia! 
Kun nyt tänään laitoin hiuksianikin niin huolellisesti ja kauan, aattelin kokeilla lähenevän halloweenin vuoksi vähän vahvempaa meikkiä kun mitä mulla yleensä on. Haluaisin joskus kokeilla jotain tosi radikaalia ja hienoo, mutta oon aivan urvelo meikkaamisen kanssa. Mä en käytä normaalisti kun kajaalia ja ripsiväriä ja mm. luomivärien käyttö ja joku meikin pohjustaminen on vierasta mulle. Ja mä en esimerkiks käsitä miten jollakulla menee jopa tunti pari meikkaamiseen kun ite oon valmis viidessä minuutissa. Mutta kuten sanoin, oon aivan urvelo mitä tulee meikkaamiseen! Onko teillä halloween-suunnitelmia? Ite oon niin kade mun ystävälle joka saa viettää halloweenin Irlannissa! Ah!

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti