sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Outfit of the day

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Pakko myöntää, että mitä tulee asukuviin, niin oon aivan äärimmäisen surkee niissä! Mulla on muutenkin tyylitaju niin hukassa enkä tiedä yhtään mitään muodista, puen päälleni vaan sellasta mikä miellyttää omaa silmää ja mitä on mukava pitää päällä. Usein itseasiassa katson vaatekaupoissa mitä kummallisemman näköisiä vaatteita ja mietin, että pitääkö joku oikeesti näitä päällä? Onko nää oikeesti muodissa? Koska mulla ei vaan oo pienintäkään hajua muodista enkä osaa mitään ootd-juttuja. Apua! Miks tässä haasteessa pitää olla tämmönen?! 

Noh, tuossa kuitenkin mun kuteet tältä päivältä. Mulla ei ollut mun vakkarikuvaajaa ( a.k.a Santtu ) mukana ulkona tänään koska on pelipäivä ja oon yksin kotona, joten tyydyin jalustan ja itselaukaisimen kera ottamaan kuvat meidän olkkarissa, heh. 

Suurimmaks osaks mun vaatteet löytää tiensä mun luo joko henkkamaukalta tai sitten kirppareilta, suosin mahdollisimman edullisia vaatteita ja harvemmin ostan mitään kallista vaikka olis kuinka kivan näköistä. Ja satun vaan tykkäämään mm. sen henkkamaukan vaatteista. Joten miks ostaa sit muualta jos ei koe järjetöntä tarvetta? Eli siis sekä farkut, kengät että takki on henkkamaukalta ja iso poolopaita on äidin kätköistä, tollakin paidalla taitaa olla ikää jo yhtä paljon kun mulla, eli semmoset parikymmentä vuotta! Ja pahoittelen että kuvat on noinkin sumeita, mun kamera ei suostunut tänään sitten yhtään yhteistyöhön meidän pikku kämpän huonossa valossa!

Viettäkäähän kiva sunnuntai!
- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti