perjantai 30. lokakuuta 2015

Leffalista!

Me omistetaan suuri määrä elokuvia ja meillä on sekä Netflix että Viaplay. Mutta me ollaan aivan järkyttävän laiskoja katsomaan elokuvia! Voin sanoa, ettei me olla katsottu varmaan puoliakaan niistä mitä meidän hyllystä löytyy. Useesti päädytään katsomaan noin miljoonannen kerran Rillit Huurussa- jaksoja tai sitten Greyn Anatomiaa. Me lainataan aina mun vanhemmille ja sisaruksille elokuvia hyllystä ja veikkaankin, että mun perhe on kattonu suuremman osan noista elokuvista kuin me ite. Joten me päätettiin ryhdistäytyä ja laadittiin leffalista! Me listattiin elokuvat jotka halutaan nähdä ja pyritään katsomaan joka viikko ainakin yks elokuva tolta listalta. No okei, tää on vähän plusmiinusnolla-tilanne sillä ykskään noista elokuvista ei taida löytyä meidän hyllystä... No mutta se Netflix ja Viaplay!Leffalista á la Mimosa ja Santeri: 


- Star Warsit ( mä rakastan noita, mutta Santtu ei oo vielä tänäkään päivänä nähny yhtäkään! )
- The Avengers: Age Of Ultron
- American Sniper

- Mortdecai ( Johnny Depp, ah )
- 50 Shades Of Grey ( Okei meillä kummallakaan ei oo mitään intoo sinällään katsoa tätä, mutta koska tätä on niiiiiin paljon hehkutettu niin haluan nähdä. Veikkaan että käy samalla lailla kun Tähtiin Kirjoitetun Virheen kanssa, eli pettymys. )
- Teenage Mutant Ninja Turtles ( se 2014 vai 2015 versio...? )
- Pearl Harbor
- Inside Out
- Lucy
- The Assassin
- Wild
- Jupiter Ascending
- Exodus: Gods and Kings
- Lone Survivor
- Cinderella
- Dracula Untold
- Into The Woods
- Annabelle 
- The PurgeMeillä on Santun kanssa myös hyvin erilainen leffamaku. Yhtä mieltä me oltiin kyllä suurimmaks osaks noista elokuvista, esimerkiks me kumpikin tykätään supersankariäksönpläjäyksistä ja sotaleffoista, mutta siinä missä kauhu on Santun lemppari kategoria, se on mun inhokki. En todellakaan odota Annabellen katsomista... Hrr! Sawitkin meni niin, että mun vanhassa kämpässä mä istuin keittiössä kun Santtu, Eetu ja Jutta katto Saweja läpi.

Ja ei varmaan oo kovin vaikee arvata, että Inside Out oli meikäläisen valinta. Santtu kyllä kattelee mielellään mun kans lastenleffoja, mutta rajotetun määrän. Yleensä Disneyn elokuviakin tulee katottua joko Jannikan kanssa tai yksin. Ei Santtukaan pakota mua kattomaan kauhua niin en mäkään pakota kattomaan sitä mun kanssa Mulania. 


Tänään mullakin on kerrankin suunnitelmia, nimittäin lähden juhlimaan Halloweenia, ii!

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti