lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween-meikki!

Mä oon yleensä aivan täys tunari mitä tulee meikkaamiseen, mutta nyt kun kokeilin tehdä itselleni halloweenin kunniaks half sugar skull-meikkiä, se jopa onnistui! Ja aika hyvin kun miettii, että ensimmäistä kertaa ikinä tein tollasen. Sain tosi paljon kehuja kavereilta sekä tuntemattomilta kun baarissa käytiin, ja päätin tän vuoks tehdä tutorial-videon kyseisestä meikistä! Ja koska kuvakulma oli aika huono ja video pätkäs just siinä kohdassa kun alan tekemään hampaita niin kirjottelen teille vielä ohjeet, jos vaikka niiden avulla onnistuis paremmin. 

Eilen


1. Rajaa "silmäkuopan" alue. Mun mielestä se voi olla lähes minkä muotonen vaan, koska toi silmäosa on enemmän sugar skull-tyyliä ja siks voi olla aika veikeen näkönenkin jos vähän tekee eri muotosen. Rajaamiseen käytän H&M mustaa eye lineria. Ensin rajaan kynällä ja sen jälkeen nestemäisellä. 

2. Vahvista silmäkuopan rajaa ja laita luomivärit. Mitä värikkäämpi, sen näyttävämpi! Laita sen jälkeen mahdollisesti kajalia ja ripsaria. Mä käytin vastikään ostamiani H&M luomivärejä sävyissä kobai azalea ja orange ochre. On kyllä pirun hyviä luomivärejä!

3. Piirrä kajalilla epätasainen raja keskelle naamaa aina ylhäältä otsalta alas leukaan asti ( jaha, läikytin mehua näppäimistölle.. ). Kannattaa vahvistella raja kunnolla.

4. Jos ei omista valkoista kasvomaalia kuten allekirjoittanut, voi naaman värittää valkoisella kajalilla. Muista sormella levittää kajalia jottei kynänjälki näy eikä naama oo ihan raidallinen. Sen jälkeen voi levittää päälle valkoista luomiväriä jotta saa valkoisesta peittävämmän. Mä käytin Seppälästä ostettua valkoista luomiväriä.

5. Rajaa luiden ääriviivat kevyesti kajalilla. Väritä yhdyskohtien tyvet ja sen jälkeen puhtaalla siveltimellä häivytä väriä kohti hampaiden rajaa.

6. Tässä kohtaa kamera rupes kiukuttelemaan ja hampaiden maskeeraus jäi kokonaan välistä. Eli ihan basic, vedetään viivoja. Niitä voi myös siveltimellä vähän häivytellä ja kannattaa viivojen päistä tehdä haarautuvat, eli hampaiden juuret.

7. Nenän väritys jäi kanssa välistä, mutta oikeastaan voi ihan huoletta maalailla puoli nenää mustaksi ja that's it.

8. Jaaaaa jotta saadaan maskeeraukseen vähän kolmiuloitteisuutta, niin keskirajan tyveen levitetään tummaa luomiväriä ja häivytellään kohti normaalia puolta naamasta. Mä käytin tähän tarkoitukseen Seppälän luomiväriä sävyssä gun metal. 


Tänään
Apua, olikohan noista kirjallisista ohjeista mitään apua..?! Nyt kun niitä ite lukee niin miettii että ööööömh tota joo. No, mulla löytyy luottoa teihin, kyllä te osaatte!

Me juhlittiin eilen jo halloweenia lähtemällä baariin, sillä Tampereen Unionissa oli teeman mukaiset pirskeet. Mä en kovin monesti oo kyseisessä paikassa käyny enkä tuu kyllä vastasuudessakaan käymään, ei noi baarit oo muutenkaan oikein mun juttu vaikka kivaa olikin. Tänään on sitten koti-ilta tiedossa leffalistan ensimmäisen leffan, American Sniperin, parissa.


Viettäkäähän kiva halloween! 

- immu 


p.s. Meidän ovelle tuli pikkupoika superihanassa luurankoasussa karkkikeppostelemaan, onneks oli karkkia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti