maanantai 26. lokakuuta 2015

Darth Vaderin karvaliivi

Ootteko koskaan vaatekaappia penkoessanne ajatelleet että "hei, mullahan onkin tosi paljon kivoja vaatteita!"? Varmaan harvemmin, mutta mä ajattelin tällä tavalla tänään siivotessani tuota pahimman siivousintoilijan painajaista. Mä löysin niitä myttyjä setviessäni paljon kivoja, unholaan joutuneita vaatekappaleita. Raukkaparat, ypöyksin lojuneet siellä kaapin perällä!

Ajattelin siis käyttää tilaisuuden hyödyksi ja esitellä teille muutaman omasta mielestäni ainakin ihan kivan vaatekappaleen, joita en oo I K I N Ä pitänyt päällä! Tän jälkeen nää tulee kyllä käyttöön monen muun unohdetun, harvakseen pidetyn vaateparren kanssa.

1. Cubuksesta mukaan haalittu korallin värinen villapaita on ollut yks mun pakkoastuamukavuusalueenulkopuolelle-ostos. Mä oon tottunut todella neutraaleihin väreihin kuten mustaan. Ja valkoiseen. Oon siis ehkä vähän vierastanut mokomaa, mutta kun tänään sitä testailin päälleni, olin tosi tyytyväinen! Paita on tosi pehmee eikä kutita ollenkaan, on paksu ja kivan värinen! Ainoo miinus on ehkä toi pullukka-efekti mikä tulee tosta helmasta, mutta ei se mitään!2. H&M heräteostoksena tehty neuleliivi karvareunuksella. En oo koskaan välittänyt karvareunushommeleista, enkä oikeastaan vieläkään enkä osaa tätäkään käyttää vielä, mutta aion opetella! Joo tykkäisin tosta enemmän ilman tekokarvaa, mutta joku tässä on vetänyt mua niin paljon puoleensa aikoinaan kun ostin, että tässä on vaan oltava sitä jotain. Joten mä vaikka väkisin opettelen käyttämään tätä! Koska it's kinda cool.3. Myöskin H&M heräteostos tämä ohut neulepaita nahkahihoilla. Okei, ehkei tää oo vieläkään ihan mun makuun. Ensinnäkin, noi nahkahihat estää hihojen käärimisen ylös, mitä teen aina! Ja mulla on niin isot kyynärvarret etten saa niitä jumankauta liikutettua mihinkään, hyvä jos saan ton paidan päälle. Hiukan epämukava ehkä, ja tää on kans ollu näitä mukavuusalueen ulkopuolelle-ostoksia. Koska mä haluan joskus näyttää aikuiselta, BYÄÄÄÄ!Alkutekstin intoilusta päädyttiin lopputekstin mietintään, kannattaako mun ees yrittää perus ruutupaitahupparifarkut-linjan rikkomista. Mutta mä haluan vihdoin löytää sen oman tyylini, u know. Haluaisin osata pukeutua klassisesti ja aikuismaisesti, nimimerkillä haluaisindarthvaderpaidankoskadarthvaderonparas. Vai pitäiskö mun unohtaa väkisin aikuistumisen ja pysyä Mimosa 5veenä? Unohtaa korkkarit ja nahkahihaneuleet ja vetää ne kukkakuvioiset housut ja se pokemon-paita päälle?- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti