tiistai 20. lokakuuta 2015

And what do we have here?

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki
Mennään vähän iloisemmissa tunnelmissa kuin mitä viime kirjoituksessa, nimittäin haaste jatkuu ja seuraavana pengotaan mun ns. käsilaukun sisältö ( oh god I'm so bad at these..)!

Mä itseasiassa harvemmin edes kannan laukkua mukanani. Yleensä vaan tungen avaimet ja pankkikortin takin taskuun ja let's mennään, mutta jos joskus kannan laukkua mukanani, mulla on aina samat jutut mukana! Ja laukkuna toimii joko pari vuotta takaperin ginatricotista ostettu kangaskassi tikrupainatuksella tai henkkamaukalta ostettu tekonahkanen veska. 
Ja jos meikäläinen laukun nappaa mukaan, sieltä tosiaan löytyy aina ne samat jutut ( paitsi että toi kissa ei kyllä normaalisti kuulu laukun sisältöön.. ). Multa löytyy aina joku kirja/pokkari matkasta, koska vihaan sitä jos joudun odottelemaan jostain tuntemattomasta syystä jotain tuntematonta asiaa eikä mulla oo mitään tekemistä. Aika usein saatan lukea myös samat kirjat uudestaan ja uudestaan, kuten Bridget Jones-Mad about the boy tai Nora Robertsin Aidot valheet tai Aikojen yli. Nyt mulle on onneks uus pokkarilapsi tullut lisää kirjahyllyyn, nimittäin Nora Robertsin Syvyyksien salaisuus. Suosittelen lukemaan kaikki edellä mainitut ( ja lopetan ennenkuin tää menee vaan mun kirjahyllyn sisällön luettelemiseks )! Avaimet on ihan perusjuttu mikä löytyy, ei oo kivaa jos joutuu ulkona oottelemaan kun avopuolisokaan ei vastaa puhelimeen. Nimimerkillä kokemusta on, tuli kylmä. 
Muita perusjuttuja mulle on hanskat ja rasva. Mulla on atooppinen iho ja mm. kädet ei tykkää kylmästä jne. Joudun siis rasvailemaan käsiä ja naamaa tiuhaan tahtiin ja nyt kun oon vihdoin saanut ostettua hanskat, on niitä pakko pitää mukana. Ja keltäpä ei löytyis puhelinta laukusta? Mulla se on oikeastaan aika usein yhtä tyhjän kanssa, sillä mulla on lähes aina akku lopussa. Oon todella laiska lataamaan puhelinta, heh.. 

Asiat mitä multa jäi itseasiassa puuttumaan oli kuulokkeet, koska tykkään kuunnella musiikkia jos bussillakin kuljen, bussikortti ja silmälasit. 

Huisin hyvää tiistaita kaikille! 

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti