perjantai 2. tammikuuta 2015

Blue margarita ja 2015

Mulla on samaan aikaan järjettömän hyvä sekä huono fiilis. 2015 on täällä, täytän ylihuomenna 20v ja tänään oli superhauska synttärilounas ja shoppailureissu Emmin kanssa, mutta samaan aikaan tiedostan sen vähän turhankin hyvin että Santtu lähtee maanantaina armeijaan. 

Moni mulle sanookin että ylireagoin ja ihmettelee kuinka tää on niin iso juttu mulle, mutta mä oon oikeesti tosi herkkä ja tunteellinen ihminen. Ajattelen ensiks sydämellä, sitten vasta järjellä. Mä satun reagoimaan tähän asiaan näin ja mun mielestä kenelläkään ei oo mitään oikeutta sanoo miten muka pitäs olla. Joten leave it alone. Mä tiedän, että totun siihen ja se aika menee nopeesti, mutta tuskin kukaan on innoissaan siitä että toinen lähtee? "Vähän" innostunu fish eye-ominaisuudesta?
Me ei juhlittu uutta vuotta mitenkää erityisesti. Mun pikkuveli oli meillä ja me kateltiin kun toiset ampu raketteja, katottiin Ratinan ilotulitus parvekkeelta ja syötiin kunnon mätöt sekä pelattiin korttia. Mutta mun mielestä täydellinen tapa juhlistaa sitä! :) 


Tänään kuitenkin sain piristystä tähän viikkoon kun käytiin Emmin kanssa herkuttelemassa Amarillossa. Voin sanoo, että kannattaa tilata lohta ja bataattilohkoja! One word: taivaallista. Sain myös nauraa posket kipeiks ja oli ihan mahtavaa nähä niin pitkän ajan jälkeen. Makes no sense että asutaan samalla paikkakunnalla ja nähään kahdesti vuodessa. Onneks päätettiin korjata asia ja nähä useemmin! :) 

Mä tossa muutama päivä sitten värjäsin hiukseni sinisiks, mutta koska mulla oli sitä ennen hiukan oranssihtavat blondauksen jäljiltä, lopputulos oli vihreen ja ruskeen sekotus. Yök! Oon ollu jo valmiina värjäämään takas ruskeiks vaikka sit harmittaiski että rahat ja hiukset meni ihan turhaan. Kuitenkin, kävin uudestaan Cybershopissa ja kysyin olisko niillä vinkkejä ja olihan niillä! Neuvoivat, että kannattaa koittaa niiden uutta Colorscream Blue Margarita suoraväriä joka saattais peittää tän vihreen ja muuttaa paljon sinisemmäks. Sormet ristiin! Lisäks ostin uuden kaulakorun, söpö eikö? 

Mutta eiköhän tässä ollu ihan tarpeeks juttua tältä erää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti