tiistai 16. joulukuuta 2014

Tiistai. Sillai kai


 Tiistaipäivä. Yritän vihdoin kattoo mitä pistän suuhuni ja jostain kumman syystä herkkuhimot ( etenkin suklaanhimo.. ja sipsihimo. ja tacodippihimo.... mmm) kasvaa heti kun yrität olla syömättä niitä. Tuskaa tekee myös yrittää muistaa syödä 5-6x päivässä ja vieläpä säännöllisin väliajoin.. Mulla kun saattaa mennä se siihen etten muista syödä kun kaks tai kolme kertaa päivässä. Why is it so hard?!


Torstaina mä suuntaankin kohti Helsinkiä! Meen pikkuvisiitille Sonjan luo pitkästä aikaa. Meidän suunnitelmissa on mm koittaa, tuleeko Tähtiin kirjoitetusta virheestä niin hirveet huutoitkut kun kaikki sanoo. Me ei kovin usein itketä elokuville kumpikaan, saatika itketä muutenkaan, niin on mielenkiintosta nähdä rikkooko toi hempeily meidän "kovan kuoren" ja päädytäänkö me vollottamaan. Alunperinhän mun piti olla maanantaihin asti Hesassa, mutta Oonan lääkärin takia joudun tulemaan takasin Tampereelle jo sunnuntaina.  


Viime perjantaina mä kävin vihdoin korjauttamassa mun sormitatskan, ja ainakin omasta mielestä lopputulos on niiiiiiiiiiin paljon parempi! Mitäpä te tykkäätte? Suht halvalla ja ammattitaitosta jälkee, Tattoo Camy Tampereella. ;) 

Kannattaa käydä tänään ja huomenna tsekkaamassa mun YouTube-kanava, meillä on Santun kanssa pieni "änäriveto" päällä ja tulee myöskin häviäjän rangaistuksesta videoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti