torstai 11. joulukuuta 2014

kuulumisia!

On niin paljon asioita, mistä mun olis pitäny kirjottaa tässä viimeaikoina, mutta "kiireiden" vuoksi annan kaiken tulla yhdellä rysäyksellä pois! Jouluun on muuten 13 päivää enää, justhan marraskuu alko?! 

En edes tiedä mistä alottaisin ja tiedän kuitenkin, he. Suvi nimittäin tuli viime viikon torstaiaamuna Tampereelle! Kumma juttu, että kun joku kaveri tulee niin siivous hoituu sujuvasti ja juna-asemaltakin jaksetaan hakee ennen kuutta aamulla. Näin nimittäin ainakin meillä. 
     Itse kävin n.2kk sitten Rovaniemellä Suvin luona yli puolentoista vuoden näkemättä olon jälkeen! Ihan mukavaa, että nyt oli näkemisten välillä vaan se vajaa kaks kuukautta. Ja toivon mukaan ei mee nyt puoltatoista vuotta seuraavaan visiittiin! 


     Suvin kanssa mm. kateltiin elokuvia, käytiin Ideaparkissa (tokihan sillä reissulla oli myös pakko ajaa ohi siitä liittymästä ja kiertää ties minkä hornan tuutin kautta.. onkse oikee sanonta?), juhlimassa mun aikasia 20v juhlia ja Suvin Tampereen vierailua, kuvailtiin keskustassa ja vaikka mitä hauskaa! Toi video Tampereesta muuten löytyy mun YouTube-kanavalta, käykää kattomassa! ;) 
Mun "oppitunnit" kiusaamisesta on jatkunu ja niitä oli tällä viikolla jopa viis! Tiistaina, keskiviikkona ja tänään oli sekä Mänttässä että Vilppulassa ja kaikki tunnit oli ihan mahtavia! Kaikki oppilaat jakso kuunnella josta oon todella kiitollinen, sillä tää aihe on mulle itelle tosi tärkee. Ja mua kiinnostais hirveesti tietää, onko ne kaks tyttöö, jotka tuli tunnin jälkeen kysymään mun blogin osoitetta, löytäny tiensä tänne? :) Kommentoikaa ihmeessä jos ootte!

Ootteko koskaan muuten huomannu, että raha vaan katoo jotenki kummasti? Mä oon huomannu sen viimesen 2 viikon aikana.. Mulla se on kulunu mm. vihkoon johon alan kirjottamaan "inttilesken päiväkirjaa" (kuten tein myöskin kolmisen vuotta sitten kun seurustelin exäni kanssa joka lähti armeijaan), kengät (joilla käveleminen on yhtä kidutusta päkiöille..), kolme saw-elokuvaa joita ite vihaan mutta joista Santtu pitää, martinilasit ( miks...?! ) sekä maton eteiseen joka sattuu näkymään noissa kuvissa taustalla. ;) 
Ja kuoret mun ja Suvin kuvalla sain Suvilta synttärilahjaks. :) 

Mutta kaikista paras ostos ikuisuuksiin on ollut tämä: Helen Fieldingin kirja "Bridget Jones - Mad about The Boy"! Tää kirja on uskomattoman koukuttava ja hyvä! Vaikkakin Bridgetillä on ikää tullut lisää ja jopa pari lasta, voi mm. ikuisiin laihdutusyrityksiin ja kommelluksiin samaistua. Ja ensimmäistä kertaa ikinä oon _nauranu_ lukiessani jotain kirjaa. Siis ihan kunnolla nauranu! Suosittelen jokaiselle tätä. :) 
Huomenna meikäläisellä on tatska-aika ja siitä laitan kuvaa tänne sitten huomenissa. Sormet vaan korjaillaan, ei kummempia mutta oon silti superinnoissani! Hyvää joulunodotusta ja torstaita kaikille! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti