perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu

Joulu tuli ja oikeastaan menikin jo. Me jouduttiin Santun kanssa tulemaan takasin Tampereelle kotio jo eilen, eli joulupäivänä, koska ei voitu jättää kissaa pidemmäks aikaa yksin. Sitä ennen kuitenkin saatiin viettää ihana joulu maalla! Jouluaattona Santtu oli meillä, ja joulupäivänä ennen Tampereelle lähtöä käytiin Santun vanhemmilla. Pakko sanoo, että tuli aika haikee olo kun ensimmäinen joulu millon on pitäny lähtee jo joulupäivänä pois äidin helmoista. 
     Meidän joulu on aika tavallinen. Katotaan elokuvia, käydään ulkona, syödään, saunotaan ja avataan lahjat. Olin kyllä aika yllättyny miten paljon mulle ja Santulle oli hankittu lahjoja niinkin paljon! Joka vuosi meillä on myös tapana pelata lautapelejä yhdessä pitkälle yöhön asti ja nauraa enemmän kun maha ja posket kestäis. :D Meidän ehdottomaks suosikiks on viimisen vuoden kuluessa tullu Rappakalja!


Mitä lahjoja te saitte? Mun paketeista löyty mm. Rillit Huurussa 7-kausi, Brokeback mountain..

 ..itsetehdyt puulastat pikkuveljeltä..
 ..mun lapsuuden lempikirja jota ei myydä enää missään ( ja jota oon ettiny jo vuosia! Kyllä itku pääs kun avasin paketin )..


..äidin tekemät töppöset..


 ..kynsilakkoja supersöpössä paketissa.. ..sekä kuoret puhelimeen!


 Yhteisiä lahjoja Santun kanssa oli mm. toi Rillit Huurussa ja mariskooli. Santtu taas sai hajuveden, lahjakortin, elokuvan sekä lavan lonkeroo. :D


Kohta onkin jo uusi vuosi ja uudet kujeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti