sunnuntai 21. joulukuuta 2014


Helsinki koettu eikä siitä oo juurikaan kuvia, mut eikö se kerro hauskasta reissusta mitä vähemmän kuvia on? Kyllä, me lähinnä maattiin koko kolme päivää sohvalla mutta se oli hauskaa! Me juteltiin, syötiin, katottiin leffoja ja muisteltiin menneitä. Ja naurettiin mahat kipeiks! 


Katsottiin eilen kaikkien tuntema herkkiselokuva Tähtiin kirjoitettu virhe. Kaikki on sanonu tän elokuvan aiheuttavan huutoitkua, mutta jostain syystä mä ja Sonja ei vuodatettu yhtäkään kyyneltä. Kyllä se oli surullinen ja liikuttava leffa, mut jostai syystä ei vaan itku tullu. Onko muuten ketään muuta kenen mielestä Hazelin huone ( ja ulkonäkö ) kelpais itellekin? Sekä lisäks niin ihanan tomera asenne!Kotona ollaanki sit vietetty ihan kaikessa rauhassa tätä päivää. Sonjalta sain lahjaks itse painetun Pokémon-kangaskassin. :) Sain jopa aikaseks ripustettua jouluvalot meidän peilin ympärille. Oikein ahkera olo.. Sonjalta lähti mukaan mm. aikamoinen läjä vaatteita joista yks on toi ihana pitsikauluspaita, jota oon oikeestaa kuolannu jo useemman vuoden. :D 

Huomenna lähdetäänki jo kuuden aikoihin aamulla ajamaan kohti Keuruuta ja eläinlääkäriä Onski kainalossa! Vähän jännittää mitä tolla katilla löytyy vai löytyykö mitään. 

Kaikille mahtavaa joulunalkua! Se on jo ihan ovella.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti