keskiviikko 17. joulukuuta 2014

God must be a woman

Itse en usko Jumalaan jne, mutta jos uskoisin, niin ajattelisin sen olevan nainen. Miks? No ootteko kattonu säätä? Yhtenä hetkenä on pakkasta ja lunta maassa, ja seuraavaks sataa vettä ihan kaatamalla ja on +5. Hermothan tässä menee! 
     Mä oon ite muutenkin niin vilukissa, ettei mua haittaa että on se +5 tms tuolla ulkona, mutta kyllä mä silti valkean joulun haluaisin. Se kuuluu asiaan. Ja tästä asiasta puheenollen, jouluun on enää viikko! Mitä lahjatoiveita teillä on, vai odotatteko enemmän sitä yhdessäoloa ja ruokaa? 

Mulle joulussa parasta on se yhdessäolo. Me pelataan perheen kesken eri lautapelejä, katotaan elokuvia, syödään ja nauretaan PALJON! Joulu on mulle henk.koht vuoden parasta aikaa. Ja vaikkei ite enää niinkään lahjoista välitä ja nuorempien sisarusten vinkuminen osaa ottaa hermoille, on se silti niin hauska kuunnella kun toisilla on kiire avaamaan lahjat ja ai että niiden ilmeet kun ne pääsee vihdoin avaamaan ne paketit! 
Ja tiedättekö, mun ilme aamulla kun katoin änärin tuloksia ja CHICAGO VOITTI!!! 5-3 mikä tarkoittaa sitä, että saan leikata Santun hiukset ihan niinkuin ite haluan! :D Taitaa joltakulta lähtee takaletti.. ;) Sen hiukset lähtee kuitenkin vajaan kolmen viikon kuluttua niin ei se muutenkaan ehtis sitä kasvattamaan enää kauaa. Laitan varmaan tännekin myöhemmin videon siitä, mikäli mä tekniikan ei-ihmelapsena osaan.. Hauskaa keskiviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti