lauantai 27. joulukuuta 2014

Ahne

Nyt on pakko sanoo, että oon ahne! Kauhistuttaa itteenikin, kun käytiin tänään kiertelemässä keskustassa ja olisin vaan halunnu sitä ja tätä ja tota. Aika yleinen naisilla on vaatteet. Näin tänäänkin hirveen kasan vaatteita mitkä olis ollu niin ihania, mutta köyhänä on ajateltava että ei voi mitään, sitäpaitsi kaapissa on jo tarpeeks. Parit meikit ja korutkin houkutteli. 
Näiden lisäks haluaisin mm. John Greenin kirjaboksin, missä on 5 kirjaa. Teki melkein pahaa jättää se kirjakaupan hyllylle ( tsiisus mikä materialisti! ).. Haluaisin myös värjäillä mun latvoja blondiks, ottaa uuden lävistyksen, saada lisää tatuointeja, uus kamera olis kiva, ehkä parit pleikkaripelitkin jne. Mulla on joku materialismivaihe nyt kyllä menossa. Ja hirvee ahneus! 
Onneks kuitenkin osaan ajatella, että oon onnellinen myöskin siitä mitä mulla jo on! Ja osaan vihdoin ajatella oikeesti järkevästi ton rahankäytön. Toki jokainen myös tietää, että läheiset ihmiset ja näiden ihmisten seura, haaveilu, lemmikkien seura yms on paljon parempaa ja arvokkaampaa. 

Mä ainakin nautin suuresti, kun saan heittää lattialle makaamaan, kuulokkeet korviin ja vaan tuijotella kattoon. Tai sit vaikka piirtää musiikkia kuunnellessa. Meillä Santun kanssa on tästäkin jo yhteisymmärrys. Aina kun sanon, että nyt on flow-tila, Santtu tekee omia juttujaan ja antaa mun olla kuulokkeet korvilla vaikka koko päivän koska se tietää, että tarviin sitä. Vaikkakin ens viikon jälkeen mulla on sitä omaa aikaa vaikka muille jakaa..

Kohta se alkaa. Inttileskeys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti