lauantai 29. marraskuuta 2014

Sa-sa-sa-saturday!

Mä en tiedä oonko jotenkin kummallinen 19-vuotias, kun tykkään viettää viikonloput rauhassa kotona. Etenkin kun Santtukin on sillon päivät kotona. Se on mun mielestä vaan niin rentouttavaa kun aamulla ei itekään havahdu herätyskelloon kun Santtu lähtee töihin, vaan saadaan yhdessä nukkua niin pitkään kun nukuttaa ja heräämisen jälkeenkin saa jäädä yhdessä makoilemaan. 

Tänään nukuttiin ihanasti pitkään ( mikä tekee mullekin hyvää kun oon jo viikon ollu kipeenä.. ) ja käytiin kaupoilla. Videoo meidän lauantaipäivästä tulee huomenna youtubeen! Alunperin lähettiin ettimään keittiövaakaa mikä löydettiinkin (tosin oon katkera, että hintalapussa luki 35,90e mutta se olikin 44,90e ), mutta matkaan lähti ylläripylläri muutakin. Se on muuten aika hifistelyvaaka kun siinä on kosketusnäyttökin, huhhuh.. 


Saatiin meidän peliperheeseen uus jäsen! Vihdoin jotain muutakin kun änäriä ja codia, nimittäin Skyrim! Me ollaan Skyrimin suurkuluttajia ja omistetaan toi kyseinen peli jo ennestään tietokoneelle ja xbox360:lle, mutta koska meidän läppäri ei oo tarpeeks tehokas jotta sillä vois pelata ja xboxi on isän ja näin ollen sen luona, niin päätettiin ottaa toi nyt sit mukaan kaupasta kun halvalla saatiin. :) Loppuun hehkutukset, että mulla on oikeesti maailman paras poikaystävä! Eilen sain ihan yllätyksenä lahjaks mun kauan himoitseman kirjan, nimittäin Jaana Kotkansalon Intohimona Fitness! Oon kattonu tota kirjaa kaupoissa niin paljon ja harmitellu kun en oo raaskinu sitä ostaa, niin tää hömelö oli ostanu sen mulle. Oih.... 
Hyvää lauantaita kaikille, mä aion viettää ihanan, rentouttavan lauantai-illan Santun, pizzan ja Skyrimin parissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti