keskiviikko 5. marraskuuta 2014

November

Meinasin kirjoittaa, että marraskuu on alkanu positiivisissa merkeissä, kunnes muistin mun eilisen hysteerisen vollotuskohtauksen. Syynä yksinkertaisesti se, ettei mun elämällä oo tällä hetkellä oikein mitään sisältöä. Tästä johtuen oon päättäny salilla käymisen lisäks ruveta panostamaan enemmän blogiin ja suunnitelmissa olis ruveta myös vlogaamaan. Vlogauksen aloittamiseen on myös syynä se, että näin rakkaat ihmiset mm. Rovaniemen ja Helsingin suunnalla voi yhdistää äänen mun iki-ihanaan pärstään. :D Mutta videoiden pariin päästään sitten, kun teknologia ei oo enää niin pahasti mua vastaan.... Viime viikolla saatiin järjesteltyä olohuone uusiks. Ei täällä oikein voi muuten järjestää kuin vaihtamalla sohvan ja tv-tason paikkoja, mutta sekin tuo jo kummasti uudenkarheutta. Etenkin kun vihdoin saatiin meidän hieno The Avengers-juliste kehyksiin ja television yläpuolelle! Ostettiin myös koristetyynyjä lisää sohvalle sekä lämpönen huopa, ja Santtu jo manas tässä yks ilta että minne tossa sohvalla pitäis muka mahtua kun joka paikka tyynyjä täynnä. Tää päivä on kyllä ollu erityisen positiivinen ja ihana. Aamulla jaksoin nousta aikaisin ja lompsia salille treenaamaan selkää ja hauiksia. Sain nipin napin kaiken tehtyä kun äiti ja mun 15-vuotias siskopuoli, Milja, nappas mut kyytiin ja ajeltiin sitten tähän mun ja Santun luo. Yllätys yllätys en ollu jaksanu aiemmin siivota, joten siinä sitten nopsaa tuli semmonen perussiivous tehtyä ennen aamupalaa ja kirpparikierrokselle lähtöä. 

Kirpparikierroksella törmättiinkin sattumalta äidinäitiin ja mun enoon! Päivää piristi vielä se, että päättivät poiketa kahveelle meidän luo ennen kuin lähtivät ajelemaan kotia kohti. Oli niin ihanaa vaihtelua kun kämpässä oli porukkaa ja puheensorinaa. Mä kun istun yksin hiljaisessa asunnossa kissan kanssa suurimman osan päivästä. Etenkin tänään, kun Santtu lähtee suoraan töistä Ruovedelle treeneihin. 
Kirpparit Tampereella on ihanan suuria, paljon vaatteita, tavaraa ja hyviä löytöjä! Tänään äite oli hövelillä päällä, ja sain mukaani uudet kengät joilla hintaa oli 11e sekä kaks englanninkielistä fantasiapokkaria jotka oli 2e/kipale. Myös uskomattoman hyvä leffa, V niinkuin verikosto, löytyi hintaan 2,50e. :) Antoisa reissu!


Jääkäähän kuulolle videoista ja hyvää marraskuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti