torstai 27. marraskuuta 2014

kun laitteisto ei riitä

Voin sanoo että kun on hemmetin hidas tietokone ja niinkin kärsimätön ihminen kun minä, niin tää blogin kirjottaminen ei oo oikein napannu. Videoidenkin tekemiseen menee ikuisuus, mutta jotenkin tuntuu että koneen ollessa yhteydessä nettiin ja tää netissä pörrääminen tekee tän läppärin entistä hitaammaks.. Mutta ajattelin, että onhan täälläki nyt pakko jotain välikuulumisia kertoo! :)

Kohta on joulu, ellei kukaan oo vielä sattunu tajuamaan sitä niistä kaikista joulukalentereista ja -koristeista mitä kaupoissa taas on. Itseasiassa mä näin toissapäivänä jopa jo pukiks pukeutuneen miehen jakamassa karkkeja Lielahden prismassa. Kiersin kyllä kaukaa.. hyh! 

Mä en oo vielä yhtenäkään jouluna ostanu itelleni joululahjaa, mutta tänä vuonna päätin että teen niin! Suunnitelmissa olis ostaa joko Jaana Kotkansalon Intohimona Fitness-kirja tai sitten joku elokuva tai peli. Sodastreamiakaan ei tartte ruveta ite enää hankkimaan, kun Santtu sai vanhemmiltaan semmosen kaks viikkoo sitten synttärilahjaks. :) Viimeistään huomenna tulossa tuonne youtuben puolelle marraskuun suosikit-videoo! ;) Käykää ihmeessä kattomassa ja hyviä loppuviikkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti