sunnuntai 2. marraskuuta 2014

boylook

Parturissa oon käynyt viimeksi joskus kesän alussa, ja silloin rupesin itkemään lopputuloksen takia. Halusin silloin ohuet vaaleat raidat joista näytin vielä parturille kuvaa, mutta lopputuloksena oli paksuja, oransseja raitoja ja kerrostetut hiukset oli leikattu niin, että multa oli parissa kohtaa iso lovi. Ne hiukset oli ihan kamalat! Silloin ryntäsin samoin tein kauppaan ostamaan mustaa hiusväriä ja pidin ponnarilla pitkän aikaa hiuksia jottei sitä erottaisi, kuinka perseelleen ne oli leikattu. 

Syystäkin mua siis jännitti perjantainen parturiaika. Parturi oli eri, mutta myöskin Vilppulassa koska Tampereella hinnat on niin pilvissä. Sisko suositteli parturia, ja mä sit menin. Ja lopputulos oli TÄYDELLINEN! Just mun näkönen ja vihdoin mulla on terveen näköset hiukset ja jonkinlainen malli edes! Aiemmin mulla oli latvat pitkän matkaa kuolleet ja hiukset vaan roikku mun päässä. Not anymore!

Mulla ei oo varmaan ikinä ollu näin lyhyitä hiuksia, mutta huolimatta ajoittaisesta "näytänköhän kuitenkin 8v pojalta"-fiiliksestä huolimatta oon enemmän ku tyytyväinen! Kaikki Vilppulan liepeillä ( tai vaikkapa Tampereellakin asuvat, on vaan tunnin junamatkan päässä! ) asuvat, kannattaa mennä Kirsille parturiin! Sijaitsee Vilppulan rautatieaseman siinä rakennuksen päädyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti