maanantai 6. lokakuuta 2014

Harrastusten vaikutus?

Miten harrastukset vaikuttaa avoparin jokapäiväiseen elämään? Aika paljon.

Me Santun kanssa kumpikin harrastetaan urheilua. Mä treenaan salilla neljästi viikossa ja lenkkeilen, Santtu pelaa jääkiekkoa.

Miten nää harrastukset on sitten läsnä meidän elämässä? No Santtu joutuu kulkemaan Ruovedellä asti treeneissä, tunnin automatka eikä meillä oo omaa autoo joten Santtu on aika paljon pois kotoo. 
     Toinen juttu on sitten se ruoka. Siinä missä mä punnitsen ruoat ja syön ruokavalion mukaan, saa Santtu syödä perusterveellistä ruokaa vapaasti. Ruokaostoksilla usein ostetaan eri ruoat ellei Santtu halua syödä mun kanssa samaa. 

Onko meidän harrastukset vaikuttanu mitenkä toisiimme? No, Santtu on mun harrastuksen kautta saanu lisää tietoo lisäravinteista sekä levon ja treenin määrästä. Kyllä sillä jo ennestäänkin on sitä tietoo, mutta se iskostuu varmaan paremmin mieleen kun asuu ihmisen kanssa joka joutuu tietoo keräämään näistä asioista sekä noudattaan tosi tarkasti päivärytmiä ym.
    Santun harrastus on taas lisänny entistä enemmän mun innostusta jääkiekkoon. Oon pienestä pitäen isän kanssa seurannu SM-liigaa, MM-kisoja ja vähän NHL:ää, mutta Santun myötä innostus ja tieto on vaan lisääntyny. Toki välillä tulee myös pieniä kiistoja koska SM-liigassa Santtu kannustaa Kärppiä ja mä itse kannustan Ilvestä ja NHL:ssä Santtu kannustaa Minnesota Wildia ja mä Chicago Blackhawksia. :) 

Kaikin puolin kummankin harrastus on tuonu pääasiassa pelkkää hyvää. Onko jollain kumppaninsa kanssa sama harrastus tai täysin eri maailmoista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti