perjantai 8. elokuuta 2014

Kiirettä kiirettä

Viimeaikoina musta ei ihan hirveesti oo kuulunut taas mitään. Syy on ihan se, että on ollu aika kiire ja häslinki kun ollaan järjestelty paperiasioita muuttoa koskien, ruvettu pakkaamaan ja hommattu kaikkee tarpeellista. Muutto on elokuun vikana viikonloppuna, miks me sitten pakataan jo nyt? Syystä että, mulla alkaa koulu ens tiistaina ja koska tähän asti oon reenien lisäks vaan löhönny kotona niin tuun varmasti oleen ihan naatti kun reenien lisäks pitää käydä koulussa. Unirytmiin oon yrittäny totutella jo sen verran, että kello herättää kuudelta kun on aika syödä ensimmäisen kerran. 

Koska koulu ja reenaus maksaa, täytyypä tähän soppaan heittää vielä kolmas pyörä, nimittäin työt. Vielä en oo onnistunu saamaan töitä, mutta pakkohan niitä on jostain saada jotta pystyy maksamaan kirjat, salikortin, bussikortin, ruoat.. Mitä vielä? Nyt odotellaan josko Lielahden Filmtownista onnistais! Olis lähellä uutta kämppää eikä tällöin tulis niin hirveesti eestaas reissaamista päivien aikana. Mulle riittää se, että kuljen Lielahdesta sitten Kalevaan kouluun ja Pispalaan salille.

Mulla alko tiistaina myös mun eka dieetti. Kevyt tottakai ja ainoostaan siks, että saadaan tota ylimäärästä höttöö pois mitä on kertyny vähä liikaa. Nälkä on ollu ja voimat kateissa mutta kyllä se on sen arvosta! Saas nähdä miten kroppa muuttuu ja muuttuuko hirveemmin edes niinkin lyhyessä ajassa kun 6 viikossa. 

Nyt jatkan viikonlopusta nauttimista! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti